26 / 04 / 2024

Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfini birleştirin!

Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfini birleştirin!

Dekar Asmalı Hayat projesi, 78 bin metrekarelik alan üzerinde yepyeni bir yaşam sunuyor. Yatırım miktarı 150 milyon TL olan, 244 bahçeli evden oluşan proje, lansmana özel ulaşılabilir fiyatlar ve fırsatlarla satışta.



Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren ve Bahçeşehir’de Asmalı Evler, Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.


78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Hayat,  ulaşılabilir fiyatlarla deniz manzarası ile bahçeli ev konseptini birlikte sunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat’ta her türlü ihtiyaca göre bir bahçeli ev bulunuyor.


Dekar Asmalı Hayat Reklam Filmi



Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3.900 TL’den başlıyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.


Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfini birleştirin!


“Yeşil ile Maviyi Buluşturuyoruz”

Dekar Asmalı Hayat projesi ile birçok ailenin daha bahçeli ev sahibi olacağını belirten Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Deniz ve maviyi buluşturduğumuz Dekar Asmalı Hayat, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından bölgenin yıldızı olacak. Dekar Yapı’yı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Ön talep topladığımız dönemde gördüğümüz ilgi de bunu kanıtladı. İnsanların bahçeli ev sahibi olma isteğini görüyor, bu doğrultuda da ayrıcalıklı projeler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.


Dekar Asmalı Hayat ile deniz ve bahçe keyfini birleştirin!


Her Alanda Yeni Bir Mutluluk 

Dekar Asmalı Hayat fonksiyonel bir estetik anlayışı ile tasarlanmış modern yaşam alanları sunuyor. Akıllıca tasarlanmış, hayata kolaylık katan çözümler ve geniş alanlar, ailelerin birlikte daha çok vakit geçirebilmesini sağlıyor. Dekar Asmalı Hayat, yüzme havuzu, fitness salonu, cafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları ile iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp doğaya dönmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.


Ulaşım kolaylığı, E-5 ve TEM karayollarına, metrobüs duraklarına ve Atatürk Havalimanı’na yakınlığıyla Dekar Asmalı Hayat projesi bölgenin gelişimine katkıda bulunuyor. 



Telefon: 0212 875 05 01

Web: http://www.dekaryapi.com/



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BAHÇELİ ev konseptiyle projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Asmalı Hayat ile Beylikdüzü’ne adım attı. Bugüne kadar ‘Asmalı’ markasıyla 4 proje inşa eden ve yaklaşık 700 milyon lira yatırım yapan Dekar Yapı, yeni projesini 150 milyon liraya hayata geçirecek. Bahçeşehir’de daha sonra satışa çıkaracakları bir projeyle bu 4 yatırımın bedeli yakalanacak.

 

244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat’ın yüzde 30’u ön talep döneminde satıldı. Dekar Yapı ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, dikey değil yatay yapılaşmaya inandıklarını belirterek, “Ofis, otel gibi binalarda dikey yapılaşma olabilir ancak konut alanında yapılaşma yatay olmalı. Arazimiz 78 bin metrekare. Şehir merkezinde olsa bu büyüklükte bir alana binlerce konut yapılır” diye konuştu. 

 

Proje hakkında bilgi veren Salih Kuzu, “Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 900 liradan başlayıp, 6 bin 250 liraya çıkıyor. Daire fiyatları 679 bin liradan başlayıp 1 milyon 990 bin liraya kadar çıkıyor. Her daireye bahçe veriliyor” diye konuştu. 

 

Kuzu, “Yeni projelerimiz için Sarıyer, Kemerburgaz ve Riva’da yer arayışlarımız var” dedi. Salih Kuzu, bahçeli ev konseptinin dışında şehir merkezinde kentsel dönüşümle ilgilendiklerini ifade etti.


Vatan



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dekar Yapı, Beylidüzü deniz kenarındaki 'Dekar Asmalı Hayat' projesinin yüzde 30'unu ön satış döneminde sattı. Dekar Asmalı projesiyle İstanbul Bahçesehir’de az katlı bahçeli evler inşa eden yapan Dekar Yapı, bu konsepti Beylikdüzü’ne taşıdı. Beylikdüzü’nde deniz kenarında Dekar Asmalı Hayat adıyla inşa edilen projede 244 ev yer alıyor. Metrekare satış fiyatlarının 3 bin 900 TL ile 6 bin 200 TL arasında değiştiği projenin yüzde 30’u ön satış döneminde satıldı.


Dünya




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



BAHÇELİ ev konseptiyle konut projeleri inşa eden Dekar Yapı, yeni adres olarak Beylikdüzü  Yakuplu'yu seçti. Bugüne kadar 'Aşmalı' markasıyla 4 adet proje inşa eden ve yaklaşık 700 milyon lira yatırım yapan Dekar Yapı, yeni projesini 150 milyon liraya hayata geçirecek. 

Konutta dikey değil, yatay mimariye inandıklarını, bu nedenle az katlı ve bahçeli evler inşa ettiklerini belirten Dekar Yapı ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, 244 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Hayat'ın yüzde 30'u on talep döneminde sattıklarını kaydetti. Aşmalı Hayat'ın 78 bin metrekarede alanda yer alacağını söyleyen Kuzu, "Şehir merkezinde olsa bu büyüklükte alana binlerce konut yapılır. Ancak biz düşük yoğunluğu tercih ediyoruz. Otellerde dikey yapılaşma olabilir ama konutta az katlı evler yapılmalı" dedi. Kuzu, "Projede, 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari üniteler yer alıyor. 

Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 900- 6 bin 250 lira arası. 

Daire fiyatları 679 bin ile l milyon 990 bin lira arasında değişiyor. Her evin 30 ile 250 metrekare aralığında bahçesi var. Mimarlığını ise Deniz Çağlar Duman üstleniyor" dedi. Bahçeli evleri arsa sıkıntısı nedeniyle şehir merkezinde yapılamadığını söyleyen Kuzu, "Sarıyer, Kemerburgaz ve Riva'da yer arıyoruz. Bahçeşehir'de 4 projemizin büyüklüğünde yem bir projeye başlayacağız" dedi. Kuzu. Kadıköy, Üskudaı ve Levent'te dönüşüm projeleri araştırdıklarını belirtti. 


Hürriyet 




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Dekar Yapı, Bahçeşehir'deki Asmalı Evler markasını Beylikdüzü'ne taşıdı. Şirket, ön talep sürecinde 1. etaptaki konutların % 90'ını sattı


Bahçeşehir'de Asmalı Evler, Asmalı Sokaklar ve Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, Asmalı Hayat için rotayı Beylikdüzü'ne kırdı. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ila 361 metrekare aralığında olan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 900 liradan başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan projede her evin 30 ila 250 metrekare arasında değişen bahçeleri mevcut. Ön talep sürecinde 1. etabın yüzde 90'ını sattıklarını söyleyen Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Projelerimizi takip eden bir kitlemiz var. Ön talep döneminde gördüğümüz ilgi bunun kanıtı. Projenin toplamda yüzde 30'unun satışı tamamlandı. 2. etap konutlarımızı da satışa açtık" diye konuştu. Hayata geçirdikleri tüm Asmalı konsept projelerinin yatırım değerinin 700 milyon lira civarında olduğunu söyleyen Salih Kuzu, "Dekar Asmalı Hayat projemizin yatırım değeri 250 milyon lira. Bahçeşehir'de önümüzdeki yıl hayata geçireceğimiz projemiz ise neredeyse 700 milyon liralık bir yatırım olacak" dedi. 


HEDEF KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Beylikdüzü bölgesinde yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan Salih Kuzu, "Bahçeşehir'de üzerinde çalıştığımız araziler var. Ayrıca Sarıyer, Kemerburgaz ve Riva'da da arsa arayışlarımız sürüyor" dedi. Şirket olarak asıl hedeflerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirten Kuzu, Üsküdar, Kadıköy, Levent, Florya ve Yeşilköy'ü radarlarına aldıklarını dile getirdi. 


KONUTTA YATAY YAPILAŞMA OLMALI

Salih Kuzu, dikey değil yatay yapılaşmaya inandıklarını belirterek, "Ofis, otel gibi binalarda dikey yapılaşma olabilir ancak konut alanında yapılaşma yatay olmalı. En azından kendi projelerimizde bunu uygulamaya çalışıyoruz. Arazimiz 78 bin metrekare büyüklüğünde. Şehir merkezinde olsa bu büyüklükte bir alana binlerce konut yapılır. Ancak biz düşük yoğunluğu tercih ediyoruz" diye konuştu. 



Sabah



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BUGÜNE kadar İstanbul Bahçeşehir'de bahçeli ev konseptinde 3 proje hayata geçiren Dekar Yapı yeni projesi için Beylikdüzü'nü seçti. 78 bin metrekarelik alan üzerinde, 150 milyon lira yatırımla hayata geçirilecek Aşmalı Hayat projesi tanıtıldı. 


Dekar Yapı Başkam Salih Kuzu, 244 bahçeli evden oluşan projede fiyatların 679 bin lira ile 1 milyon 990 bin lira arasında değiştiğini belirtti. 3+1,4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konutun yer aldığı projenin ilk etabının Kasım 2016'da teslim edileceğini kaydeden Kuzu, "Lansman döneminde yüzde 10 fiyat avantajı sunuyoruz. Metrekare fiyatlarımız da 3 bin 900 lirayla 6 bin 250 lira arasında değişiyor. Her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor" dedi. 


750 MİLYONLUK YATIRIM 

Yatay mimari ve düşük yoğunluklu yapılaşmayı tercih ettiklerini kaydeden Salih Kuzu, "Merkezde bu tarz projeleri arsa sıkıntısı nedeniyle hayata geçirmek imkansız. Beylikdüzü, Bahçeşehir ve Sanyer'de arazi arayışlarımız sürüyor. Bugüne kadar Aşmalı markasıyla bahçeli ev konseptine 750 milyon liralık yatırım yaptık. Yatırımlarımız devam edecek" dedi.


Sözcü



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Dekar Yapı, Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Asmalı Hayat'ı tanıttı. Yalnızca tek kat ve dubleks dairelerin bulunduğu projede yeşil alan ve deniz manzarası ön plana çıkıyor.


GENİŞ bahçeli konutlarıyla tanınan Dekar Yapı, Beylikdüzü'ndeki Aşmalı Hayat projesini tanıttı. Aşmalı' adıyla toplam 4 proje yapan Dekar Yapı, bu projeler için 700 milyon İha yatırım yaptı. Bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasım buluşturan Dekar Aşmalı Hayat projesi ise 78 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek. 150 milyon liralık yatırım değeri ile 244 bahçeli İT evden oluşan projede metrekare birim fiyatları 3 bin 900 liradan başlıyor. 


Dikey değil yatay yapılaşmaya inandıklarını belirten Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkam Salih Kuzu proje lansmanında yaptığı açıklamada, "Daha önce Bahçeşehir'de projeler yapmıştık. Şimdi Beylikdüzü'ne geçiyoruz. Biz yapılaşmanın yatay olması gerektiğini düşünenlerdeniz. 3 + 1,4+1 ve 5 + 1 olmak üzere 7 tip dairden oluşan Aşmalı Hayat'ta konutların yüzde 30'unu lansmandan önce sattık" ifadelerini kullandı. Projede otoparkların büyük bölümü yeraltına alınarak yeşil alan kazanıldığını belirten Kuzu, "İlk etabı Kasım 2016, ikinci etabı Mayıs 2017'de bitireceğiz. Yapının tamamı ise 2017'nin Kasım ayında bitmiş olacak. Ayrıca lansmanla birlikte yüzde 10 indirim kampanyamızı başlatıyoruz" diye konuştu. 


'İnşaat uzun yıllar lokomotif olacak'

DURAĞAN geçen yılın ardından 1 Kasım'dan sonra sektörde canlanma emareleri olduğunu söyleyen Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Önümüzdeki aylarda bekleyen talebin alıma geçmesini bekliyoruz. İnşaat sektörü uzun yıllar Türkiye ekonomisinin lokomitifi olamaya devam edecek" dedi. 


Yeni Yüzyıl


Haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DEKAR Yapı'nın yeni projesi Dekar Asmalı Hayat 3900TLden başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu. Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşamla, deniz manzarasını buluşturan Dekar Asmalı Hayat projesi, 78 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiyor. Yatırım miktarı 150 milyon TL olan, 244 bahçeli evden oluşan proje, 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut seçeneği sunuyor. Projede ayrıca her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Akşam 


Geri Dön