26 / 04 / 2024

Dekar bahçeli evde uzmanlaşacak!

Dekar bahçeli evde uzmanlaşacak!

Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Bahçeşehir ’de 650 bahçeli evden oluşacak Dekar Asmalı Bahçeler projesinin ilk kısmında bulunan 228 evi satışa çıkardıklarını açıkladı.



Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, projede 2+1’den 5+1’e kadar 8 farklı büyüklükte ev seçeneği sunduklarını söyledi. İlk kısmın tamamının Ağustos 2016’da tamamlanmış olacağını belirten Kuzu, “Bu kısmın 165 milyon liralık bir satış değeri olacak. Tamamının ise 450 milyon liralık bir büyüklükte olacağını tahmin ediyoruz” dedi. Kuzu, şöyle konuştu:



“Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekar’ı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen müşteri kitlemiz var. Uygun fiyata bahçeli evler sunmaya çalışıyoruz. Biz bahçeli evler konusunda uzmanlaşarak, akla gelen ilk firma olmak istiyoruz. Daha önce bu bölgede Günışığı Evleri ve Asmalı Evler projelerini de yaptık.”

Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları da 3 bin 500 lira ile 4 bin 800 lira arasında değişiyor. Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.


Milliyet


Geri Dön