28 / 03 / 2024

Dekar Yapı'dan Denizli'ye yatırım!

Dekar Yapı'dan Denizli'ye yatırım!

Gayrimenkul geliştirme konusundaki uzmanlığıyla sektörde yenilikçi projeler üzerine çalışan Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, müşterilerine ulaşılabilir fiyatlarla sunarken Denizli'de de yatırım yapacaklarını belirtti.



Gayrimenkul geliştirme konusundaki uzmanlığıyla sektörde yenilikçi projeler üzerine çalışan Dekar; İstanbul'da hayata geçirdiği Günışığı Evleri, Aşmalı Evler, Bahçeli Vadi Çengelköy, Dekar Aşmalı Sokaklar, Dekar Asmalı Bahçeler ve Dekar Asmalı Hayat projeleri ile özellikle bahçeli ev alanında çok önemli bir noktaya ulaştı. 

Konut sektöründe bahçeli ev konseptine odaklanarak yıllardır bu alanda projelere imza atan Dekar Yapı, bahçeli bir hayatın ruhunu yansıtan evler yaparak, bahçeli ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Bir bahçenin insan hayatına kattığı duygulardan yola çıkılarak hazırlanan Dekar Yapı projeleri, herkesin özlemini duyduğu bahçe atmosferini müşterilerine ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. 


Talep cok arz yok 

Dekar Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, ailelerin hep bahçeli bir ev hayali kurduğunu, bahçeli eve talebin yüksek fakat arzm az olduğununun altmı çiziyor. 

Dekar olarak bahçeli evin lüks değil ulaşılabilir olması için çalıştıklarım ve bu nedenle projelerine ilginin yüksek olduğunu söyleyen Kuzu, "Bahçeli ev aslında sanıldığı gibi yüksek fiyatlara satılmak ve lüks olmak zorunda değildir. Müşterilerimizin fikirlerini dikkate alarak ürettiğimiz bahçeli evlerimize büyük ilgi var. Bu ilgi bizi yeni projeler üretmek için motive ediyor" dedi.


Bahçe ve deniz birarada 

Dekar Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da 78.000 metrekarelik bir alanda hayata geçirilen son projesi Dekar Aşmalı Hayat'ta, bahçe keyfi ve deniz manzarası bir araya geliyor. Toplam 244 bahçeli evden oluşan projede evler, 3+1,4+1 ve 5+1 olarak çeşitlilik gösteriyor. İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam keyfi, ulaşılabilir fiyatlarla Dekar Yapı kalitesi ve güvencesi ile hayata geçiriliyor. 


Tavsiye ile satılıyor 

Satışların yüzde 70'inin tamamlandığı projede satışların büyük çoğunluğunun tavsiye ile yapıldığını ifade eden Salih Kuzu şöyle devam etti: "Bizden ev alan müşterilerimizin bizi kendi çevrelerine tavsiye etmesi bizi çok mutlu ediyor ve doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor." Denizli'de yatarım yapmak istiyoruz Tabi ki Salih Kuzu, Denizli'yi de unutmuyor. Denizli'de hali hazırda yürüttükleri bir Güneş Enerjisi Santrali yatırımı olduğunu belirten Kuzu, "Ayrıca tabi ki de memleketimizde inşaat yatırımı yapmayı da düşünüyoruz" dedi. 


Denizli'de yatırım yapmak istiyoruz

Tabi ki Salih Kuzu, Denizli'yi unutmadı. Denizli'de hali hazırda yürüttükleri Güneş Enerjisi Santrali yatırımı olduğunu belirten Kuzu, "Ayrıca tabiki de memleketimize de yatırım yapacağız" dedi.




Milliyet Denizli


Geri Dön