23 / 04 / 2024

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Yapı'nın yeni projesi yeşil ve maviyi birleştiriyor!

Dekar Asmalı Sokaklar ile Dekar Asmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren Dekar Yapı, İstanbul’un gelişen yıldızı Beylikdüzü – Yakuplu’daki yeni projesi Dekar Asmalı Hayat’ın satışlarına başlıyor.



Metrekaresi 3 bin 900 lira


78 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Hayat,  ulaşılabilir fiyatlarla deniz manzarası ile bahçeli ev konseptini birlikte sunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari ünitelere sahip Dekar Asmalı Hayat’ta her türlü ihtiyaca göre bir bahçeli ev bulunuyor.


Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3.900 TL’den başlıyor. Toplamda 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.


"Ayrıcalıklı projeler geliştiriyoruz"


Dekar Asmalı Hayat projesi ile birçok ailenin daha bahçeli ev sahibi olacağını belirten Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, “Yeşil ve maviyi buluşturduğumuz Dekar Asmalı Hayat, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından bölgenin yıldızı olacak. Dekar Yapı’yı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Ön talep topladığımız dönemde gördüğümüz ilgi de bunu kanıtladı. İnsanların bahçeli ev sahibi olma isteğini görüyor, bu doğrultuda da ayrıcalıklı projeler geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.


Milliyet


Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yayınlandı;


Dekar Asmalı projesiyle İstanbul Bahçesehir’de az katlı bahçeli evler inşa eden yapan Dekar Yapı, bu konsepti Beylikdüzü’ne taşıdı. Beylikdüzü’nde deniz kenarında Dekar Asmalı Hayat adıyla inşa edilen projede 244 ev yer alıyor. Metrekare satış fiyatlarının 3 bin 900 TL ile 6 bin 200 TL arasında değiştiği projenin yüzde 30’u ön satış döneminde satıldı.


Dünya


Haber Habertürk Gazetesi'nin emlak ekinde şu şekilde yer aldı;


Dekar Yapı yeni projesi 'Asmalı Hayat' konseptini Beylikdüzü'ne taşıyor. Dekar Aşmalı Hayat adı ile lansmanı yapılan projenin toplam maliyeti 150 milyon lirayı bulacak.


Dekar Yapı, yeni projesi Dekar Aşmalı Hayat'a İstanbul Beylikdüzü'nde start verdi. Daha önce Bahçeşehirde Aşmalı Evler, Dekar Aşmalı Sokaklar ve Dekar Aşmalı Bahçeler projelerini hayata geçiren şirket, yeni projesi Dekar Aşmalı Hayat'm satışlarına başlıyor. Deniz manzarası ve bahçeli ev konseptini bir arada sunan projede 3+1, 4+1 ve 5+1 evlerden oluşan 7 tip konut ve ticari üniteler yer alacak. Tek kat ya da dubleks olarak brüt 149 ile 361 metrekare aralığında tasarlanan evlerin metrekare fiyatları 3.90 bin TL'den başlıyor. 


Dekar Aşmalı Hayat'ta her evin 30 ile 250 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 78 bin metrekarelik alanda 244 bahçeli evden oluşan projenin yatırım miktarı 150 milyon lirayı bulacak. Projede ayrıca yüzme havuzu, fıtness salonu, kafe, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, özel yürüyüş ve bisiklet parkurları da bulunuyor. 


METREKARESİ 3.900 TL'DEN BAŞLIYOR 

Proje ile ilgili bilgi veren Dekar Yapı ve Yatırım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Bu proje, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından önemli. Dekar Yapıyı takip eden ve yeni projelerimizi bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Ön talep topladığımız dönemde gördüğümüz ilgi de bunu kanıtlıyor" diye konuştu.  


Habertürk




Haber Star Gazetesinin İnşaat Dekorasyon ekinde şu şekilde yer aldı....


Genel seçimler sonrası oluşan istikrar ortamının sektörde büyüme trendi sağlayacağını vurgulayan Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu "Ertelenen konut alımları hızla hayata geçecek"diye konuştu. 


Dekar Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Salih Kuzu, gayrimenkulün birincil yatırım aracı kabul edildiği ülkemizde, talebin hala canlı olduğunu ve önümüzdeki yılda da gayrimenkulde aynı istikrarın korunacağını, 2016'nın hareketli bir yıl olacağını söyledi. 


SEÇİMLER OLUMLU 

İnşaat sektöründe son bir yılda yaşanan düşük büyüme trendi ve seçim süreci nedeniyle konut alımlarındaki talebin bir kısmının ertelenmesine yol açtığını düşündüğünü belirten Salih Kuzu "Genel seçimlerin tamamlanması, hükümetin kurulması ve faizlerin düşmeye başlamasıyla birlikte önümüzdeki süreçte satışlar olumlu yönde etkilenecektir. Ertelenen konut alımları hızla hayata geçecek ve inşaat sektörü yeniden hızlı bir büyüme trendine girecektir" dedi. "Dekar Yapı olarak 2014 yılında lansmanını yaptığımız Bahçeşehir'de yer alan Dekar Aşmalı Bahçeler projemizin satışlarının büyük bir bölümünü 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdik. Bu projemizin ilk etap teslimleri de şu anda devam ediyor" diyen Kuzu, yine Bahçeşehir'de yer alan toplam 100 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Sokaklar'ın tamamının tam zamanında teslimini gerçekleştirdiklerini ve Dekar Asmalı Hayat'ın 2016'da satışlaerına devam edileceğini söyledi. 



Star İnşaat Dekorasyon


Geri Dön