18 / 04 / 2024

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor.




Kentsel dönüşeme ilk başladığı Maltepe’ye yeni bir anlayışla dönen Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden oluşan Deluxia Park Business projesinin satışına başladı.  Fiyat, faiz ve KDV avantajı sunan proje, yılbaşına kadar lansmana özel satış koşullarıyla ödeme seçenekleri oluşuturuyor.

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, aidat giderlerini minimize etmek, faiz yükünü azaltmak ve yüksek prim potansiyeli sunabilmek için bu projeye özel çalışma yapıldığını ifade etti.

 

Toplam 14 dönüm arazi üzerinde 2 blok olarak yükselecek projenin satış büyüklüğünün yaklaşık yarım milyar lira olacağı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım, KDV hariç birim satış fiyatının 7 bin 700 lira seviyesinden başladığını söyledi.

 

Umut Durbakayım, Anadolu Yakası’nda Ataşehir ve Fikirtepe gibi finans merkezlerine alternatif arayışına girenlerin ulaşım avantajına sahip Kartal ve Maltepe’de yoğunlaştığına vurgu yaparken, “Sektörde dizginlenen fiyat artışını bu projemize yansıtmadık. Buna ek olarak yılbaşına kadar gerçekleşecek satışlarda KDV’yi de biz üstlendik. Ayrıca bazı vadelerde de faiz yükünü de sıfırladık. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda projenin kazandırma potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu ortaya çıkıyor” dedi.

 

Web: www.deluxiapark.com/business


Geri Dön