29 / 03 / 2024

Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!

Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!

Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı. Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.



Demet Akbağ eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile yaşadığı, Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını InStyle Home dergisinin Ocak sayısına açtı.


Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!


Boğaz’a kartal yuvası gibi tepeden bakan 200 metrekarelik evde balkonlu büyük salon, mutfak, 5 oda, bir misafir tuvaleti, iki banyo bulunuyor.


Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!


Salonda pastel tonlarda rahat mobilyalar ile ressam Esat Tekand, Nurten Sözeri ve Orhan Taylan imzalı tablolar kullanılmış.


Demet Akbağ Hisarüstü’ndeki evinin kapılarını açtı!


Demet Akbağ’ın yemek bölümündeki cam dolabında kazandığı ödülleri yer alıyor.



Posta 


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Demet Akbağ ile Zafer Çika'nın Hisarüstü’nde altı ay önce taşındığı nostaljik apartman dairesinin bir cephesi masmavi gökyüzü ve deniz ile bütünleşmiş. Evin diğer cephesi ise yeşilliklere sırtını dayamış.


Çift buraya Bahçeköy’deki müstakil villadan taşınmış. O evin büyük olduğunu, şehrin içinde daha küçük ve kullanışlı bir evde olmayı tercih ettiklerini söylüyor. Oğulları Ali’nin okuluna yakın olması taşınma kararlarını hızlandırmış. Şanslarına aradıkları kriterlere baktıkları ilk daire burası olmuş.


“Bebek veya Etiler’di aklımızdan ilk geçen semtler. Manzarasını görünce vuruldum buraya. Ben denizi tepeden görmeyi seviyorum böyle. O yüzden yalı hayatı bana hiç uymaz.”


200 m2’lik evde balkonlu L bir salon, mutfak, beş oda, bir misafir tuvaleti ve iki banyo bulunuyor.


“Evin içi tertemizdi. Tadilat işi de gerektirmedi. Hemen taşınıp, Alaçatı’nın yolunu tutmuştuk. Aslında bu evde yazı hiç yaşayamadık biz.”


Evde modern ve klasiğin dengelendiği bir dekorasyon öne çıkıyor.


“Zafer ile zevklerimiz çok uyuşur. Onun için rahatlık önemlidir. Gece televizyon karşısında uyuyacağı rahat bir kanepesi olsun yeter,”



Hürriyet 


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Demet Akbağ, 200 metre karelik evinin kapılarını açtı.


Vizontele, Neredesin Firuze, Eyvah eyvah ve son olarak da Nadide Hayat’la izlediğimiz usta oyuncu Demet Akbağ, evinin kapılarını Instyle Home’a açtı. Akbağ’ın 200 metre karelik Hisarüstü’ndeki dairesinde modern ve klasiğin dengelendiği bir dekorasyon öne çıkıyor.


Boğaz’ı gören evin manzarasının kendisini ilk bakışta etkilediğini itiraf eden Akbağ, yalı hayatının kendisine uygun olmadığını söylüyor.


Süsten püsten uzak ev, Demet Akbağ’ın da söylediği gibi dağınıklığı sevmediğinin bir göstergesi…


Sözcü


Geri Dön