19 / 04 / 2024

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.



Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan 11-13 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.


Birbirinden Özel İsimler Demir İnşaat Standını Ziyaret Etti


Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına geçen yıl da katıldıklarına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda gördükleri yoğun ilgiye vurgu yaparak şunları söyledi:


“Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan International Property Show (IPS) 2016’da Demir İnşaat olarak çok dikkat çektik. Üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Bununla birlikte Dubai’nin önde gelen işadamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık.”


Memnun Kalan Müşteri Yeni Müşterilere Demir’i Anlattı


Demir inşaatın yeni projesi Demir Anatolia Lansman öncesi fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerin yoğun talebi ile karşılaşıldığını belirten Hamit Demir,


“Demir İnşaat’ın önceki projelerinden daire sahipleri de standımızı ziyaret ettiler. Daire sahipleri memnuniyetlerini ve elde ettikleri kazançları yeni ziyaretçilere bizzat aktararak mutluluklarını paylaştılar” diyerek fuarda yaşanan yoğun ilgiyi anlattı.


Haber AA'da şu şekilde yer aldı


Demir İnşaat, Dubai'de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarında 17 satış sözleşmesine imza attı.


Şirket açıklamasına göre, Dubai'de gerçekleştirilen IPS 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda, Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda katılımcının ziyaret ettiği Demir İnşaat, IPS 2016'dan 17 satış sözleşmesiyle döndü.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, IPS'ye geçen yıl da katıldıklarını hatırlatarak, önceki yıl kendilerinden gayrimenkul satın alanların Demir İnşaat standını ziyaret ederek memnuniyetlerini dile getirdiklerini ve elde ettikleri kazançları yeni ziyaretçilere bizzat aktardıklarını bildirdi.


Demir, şunları kaydetti:

"Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan IPS 2016'da Demir İnşaat olarak çok yoğun bir ilgiyle karşılandık. 3 gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri Başkanı Muhammed Bin Raşid El Maktum'un da aralarında bulunduğu çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi.


Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Bununla birlikte Dubai'nin önde gelen iş adamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık."


Demir, yeni projeleri Demir Anatolia'nın lansmanı öncesi fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerin de fuarda Demir İnşaat'a yoğun ilgi gösterdiğini ifade etti.


AA




Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dubai'de düzenlenen International Property Slıovv (İPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi ile karşılandı. Üç gün süren fuarda Demir İnşaat 17 satış sözleşmesine imza attı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda gördükleri yoğun ilgiye vurgu yaparak şunları söyledi: "Fuarda, çok dikkat çektik. Üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirliklerinin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum'un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık." 



Karar



Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DUBAİ'de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi ile karşılandı. Üç gün süren fuar boyunca Demir İnşaat'ın standı Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirliklerinin Başkanı Mohammed Bin Rashkl Al Makloum'un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edilirken, 17 satış sözleşmesine imza atıldı. 


Demir İnşaat Yçnetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda gördükleri yoğun ilgiye vurgu yaparak şunları söyledi: "Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan International Property Show (IPS) 2016'da standımız üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirliklerinin Başkanı Mohammed Bin Rashkl Al Makloum'un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. 17 satış sözleşmesine imza attık. Dubaili işadamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık." 


Yeni Akit




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dubai'de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü. 11-13 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen fuara Demir inşaat'ın standı Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum'un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edilirken, 17 satış sözleşmesine imza atıldı. 




Dünya


Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı


Dubai’de düzenlenen International Property Show 2016 (IPS) fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda ziyaretçiyi standında ağırlayan Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, “Üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Farklı ülkelerden gelen yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Bununla birlikte Dubai’nin önde gelen işadamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık” diye konuştu. 


Demir Anatolia’da lansman öncesi fırsatlarından yararlanmak isteyenlerin talebiyle karşılaşıldığını belirten Demir, “Bizden daha önce daire alanlar da standımızı ziyaret etti” dedi. 


Milliyet



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Dubai'de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katlan Demir İnşaat fuardan satış sözleşmesiyle döndü Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Dubai'nin önde gelen işadamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık" dedi 


Ekonomist


Geri Dön