26 / 04 / 2024

Demir İnşaat İran’a giden ilk Türk inşaat şirketi oldu!

Demir İnşaat İran’a giden ilk Türk inşaat şirketi oldu!

Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu.



İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, öncü rolünü İran pazarında da gösterdi. Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu. Fuarda Türkiye’yi temsil eden ve fuarda dört projesiyle boy gösteren Demir İnşaat, yoğun ilgi ile karşılandı. Şirketin Yakuplu’da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran’da görücüye çıktı. Selçuklu mimarisini yansıtan proje İranlılardan tam not aldı.


Türkiye için önemli bir pazar olan İran pazarı, ambargonun kalkmasının ardından bir kez daha önem kazandı. Geçmişte Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olan komşu İran’ın yeniden Türkiye’nin önemli ticari partnerlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Özellikle de inşaat ve gayrimenkul sektörleri bakımından gelecekte köklü bağlantılar kurulup ticari ilişkilerin geliştirilmesi planlanıyor.


Birçok şirket İran pazarı konusunda araştırmaları yürütürken, inşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, ambargonun kalkmasının hemen ardından İran pazarı konusunda hızlı aksiyon alarak 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu. Fuarda Türkiye’yi temsil eden ve fuarda dört projesiyle boy gösteren Demir İnşaat, İranlıların yoğun ilgisi ile karşılandı. Şirketin Yakuplu da başlayacak projesi de ilk olarak Tahranda görücüye çıktı. Selçuklu Mimarisini yansıtan proje İran’dan tam not aldı.


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat sektörünün öncü markası olarak potansiyel gördükleri İran pazarında hızlı aksiyon alarak Türk firmalarına örnek olduklarını söyledi.


İran’daki fuara katılan ilk Türk markası olarak, projelerini ve İstanbul’u tanıtmanın kendilerine gurur verdiğine işaret eden Hamit Demir şöyle devam etti:


“Birçok firmanın gitmekte tereddüt ettiği İran pazarına Demir İnşaat olarak hızlı bir giriş yaparak yine bir ilke imza attık. Fuarda dört projemizle boy gösterdik. Fuara katılan firmalar arasında en büyük ilgiyi İstanbul’u göz alıcı standıyla temsil eden Demir İnşaat standı çekti. Yoğun ilgi karşısında soluksuz tempoyla çalışan 10 kişilik satış ekibimiz ortaya çıkan tablodan oldukça memnundu.”




Bahara İstanbul da Merhaba Diyecekler!


İran’ın en önemli bayramı olan ve tüm ülkenin yıllık izinlerini yaptığı Nevruz öncesi Demir İnşaat ile fuarda bir araya gelen İranlılar, Demir İnşaat standını ziyaret ettikten sonra İstanbul’a geliş biletlerini aldılar.




Demir İnşaat’ın projelerine hayran kalan İran halkının, Demir İnşaat projelerini yerinde görmek üzere randevu taleplerini oluşturduklarını da belirten Hamit Demir, Demir İnşaat olarak 21 Mart’ta başlayacak ve 15 gün devam edecek olan Nevruz tatilinde 150 İranlı misafirlerini ağırlamaya hazırlandıklarını söyledi.



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Türkiye için önemli bir pazar olan İran pazarı, ambargonun kalkmasının ardından daha büyük bir önem kazandı.

Geçmişte Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olan komşu İran'ın yeniden Türkiye'nin önemli ticari partnerlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Özellikle de inşaat sektörü bakımından gelecekte köklü bağlantılar kurulup ticari ilişkilerin geliştirilmesi planlanıyor. Birçok şirket İran pazarı konusunda araştırmaları yürütürken, Demir İnşaat ilk adımı attı. İran pazarı konusunda hızlı aksiyon alan şirket, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran'da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016'ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu. Fuarda Türkiye'yi temsil eden ve dört projesiyle boy gösteren Demir İnşaat, İranlıların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Şirketin Yakuplu'da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran'da görücüye çıktı. Selçuklu mimarisini yansıtan proje İranlılardan tam not aldı.


İLKE İMZA ATTIK

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Birçok firmanın gitmekte tereddüt ettiği İran pazarına Demir İnşaat olarak hızlı bir giriş yaparak yine bir ilke imza attık. Fuarda dört projemizle boy gösterdik.

Yoğun ilgi karşısında soluksuz tempoyla çalışan 10 kişilik satış ekibimiz ortaya çıkan tablodan oldukça memnundu" şeklinde konuştu.


Sabah



Haber Zaman Gazetesi'nde şöyle yer aldı;



İran'a uygulanan ambargonun kalkmasından sonra ülkenin uluslararası hesaplarındaki yaklaşık 100 milyar dolarlık kaynağa ulasmasının onu acildi. Hal böyle olunca kaynak sahibi olacak İranlı musterı Turk inşaatçısının radarına girdi. 


Uluslararası başarılı projelere smm imza atan Türk inşaat sektörünün yeni gözdesi İran. Ülkeye uygulanan ambargonun kalkması ile tüm dünyadan talepler alan İran'a Türk inşaatçısı da girmek istiyor. Bu kapsamda İran'daki fuarlan takip eden inşaatçılar, ülkede iş yapmanın yollanın anyor. 23-26 Şubat tarihlerinde Tahran'da düzenlenen İran Property Expo 2016'ya tek firma ile katılan Türk inşaat sektörü, bundan sonraki fuarlan bekliyor. 


Şubattaki fuarda Türkiye'yi temsil eden tek firma Demir İnşaat, pazan radarına alan ilk inşaat firması oldu. Fuarda dört projesiyle katılan Demir İnşaat'ın Yakuplu'da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran'da görücüye çıktı. Selçuklu mimarisini yansıtan proje İranlılardan ilgi gördü. 


Geçmişte Türkiye ile iyi ilişkiler içinde olan komşu İran'ın yeniden Türkiye'nin önemli ticari partnerlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Özellikle de inşaat ve gayrimenkul sektörleri bakımından gelecekte köklü bağlantılar kurulup ticari ilişkilerin geliştirilmesi planlanıyor. 


Komşudaki potansiyeli görüp harekete geçen Demir İnşaat'ın Yönetim Kumlu Başkanı Hamit Demir, potansiyel gördükleri İran pazarında hızlı aksiyon alarak Türk firmalanna örnek olduklarını kaydetti. Projelerini ve İstanbul'u tanıtmanın kendilerine gurur verdiğinin altını çizen Hamit Demir şunları söyledi: "Birçok firmanın gitmekte tereddüt ettiği İran pazarına Demir İnşaat olarak hızlı bir giriş yaparak yine bir ilke imza attık. Fuarda dört projemizle boy gösterdik. Fuara katılan firmalar arasında en büyük ilgiyi İstanbul'u göz alıcı standıyla temsil eden Demir İnşaat standı çekti. Yoğun ilgi karşısında soluksuz tempoyla çalışan 10 kişilik satış ekibimiz, ortaya çıkan tablodan oldukça memnundu."


 İSTANBUL'A İLGİ BÜYÜK 


İran'da Türkiye'ye karşı büyük ilgi olduğuna dikkat çeken Demir, Nevruz'u İstanbul'da kutlamak isteyen İranlıların kendileriyle görüştükten sonra ilginin daha fazla arttığını kaydetti. Demir İnşaat projelerini yerinde görmek isteyen İranlılar olduğuna dikkat çeken üst yönetici, Demir İnşaat olarak 21 Mart'ta başlayacak ve 15 gün devam edecek olan Nevruz tatilinde 150 İranlı misafirlerini ağırlamaya hazırlandıklarını söyledi. 


Zaman



Haber Ege Telgraf'ta şu şekilde yer aldı;


İnşaat sektörünün öncü markası Demir İnşaat, öncü rolünü İran pazarında da gösterdi. Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihleri arasında Tahran'da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016'ya katılan tek İstanbul firması olarak fuara damgasını vurdu. Fuarda Türkiye'yi temsil eden ve fuarda dört projesiyle boy gösteren Demir İnşaat, yoğun ilgi ile karşılandı. Şirketin Yakuplu'da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran'da görücüye çıktı. Selçuklu mimarisini yansıtan proje İranlılardan tam not aldı. Türkiye için Iran pazarı, ambargonun kalkmasının ardından bir kez daha önem kazandı. 


Ege Telgraf


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;

Tahran’da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016’ya katılan tek İstanbul firması olarak fuarda yer alan Demir İnşaat, 4 projesini İranlılarla buluşturdu. Şirketin Yakuplu’da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran’da görücüye çıktı. Selçuklu mimarisini yansıtan projenin İranlıların yoğun ilgisiyle karşılaştığı ifade edildi. 


Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı hamit demir, potansiyel gördükleri İran pazarında hızlı aksiyon alarak Türk firmalarına örnek olduklarını söyledi. Demir, “Birçok firmanın gitmekte tereddüt ettiği İran pazarına Demir İnşaat olarak hızlı bir giriş yaparak yine bir ilke imza attık. Fuarda dört projemizle boy gösterdik. Fuara katılan firmalar arasında en büyük ilgiyi İstanbul’u göz alıcı standıyla temsil eden Demir İnşaat standı çekti. Yoğun ilgi karşısında soluksuz tempoyla çalışan 10 kişilik satış ekibimiz ortaya çıkan tablodan oldukça memnundu” dedi. 


İstanbul’da ağırlıyor

İran’ın en önemli bayramı olan ve tüm ülkenin yıllık izinlerini yaptığı Nevruz öncesi düzenlenen fuarda İranlı yatırımcıları İstanbul’a davet ettiklerini kaydeden Demir, “15 gün devam edecek olan Nevruz tatilinde İranlı 150 misafirimizi İstanbul’da ağırlayacağız” dedi.


Milliyet 



Haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


DEMİR inşaat, 23-26 Şubat'taTahranda gerçekleştirilen iran Property Expo 2016'ya katılan tek İstanbul firması oldu. Şirketin Yakuplu'da başlayacak projesi de ilk olarak Tahranda görücüye çıktı. Proje iranlılar'dan tam not alırken, Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, iran'da Türk firmalarına örnek olduklarına dikkat çekti. 


Akşam 



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Ambargonun yeni kalktığı İran pazarında hızlı aksiyon alan Demir İnşaat, 23-26 Şubat tarihlerinde Tahran'da gerçekleştirilen İran Property Expo 2016'ya katılan tek İstanbul şirketi oldu. Şirketin Yakuplu'da başlayacak projesi de ilk olarak Tahran'da görücüye çıktı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, inşaat sektörünün öncü markası olarak potansiyel gördükleri İran pazarında hızlı aksiyon alarak Türk firmalarına örnek olduklarını söyledi. 


Ekonomist


Geri Dön