26 / 04 / 2024

Demir İnşaat yeni projesi için İzmir'i seçti!

Demir İnşaat yeni projesi için İzmir'i seçti!

Beylikdüzü'nde inşa ettiği Ayışı Vadi Evleri ve Demir Romance projeleri ile dikkat çeken Demir İnşaat yeni projesi için İzmir'i seçti. Şirketin istanbul dışında gerçekleştireceği ilk projede 20 blokta 500 konut yer alacak...





BEYLİKDÜZÜ'nde inşa ettiği Ayışı Vadi Evleri ve Demir Romance projeleri ile dikkat çeken Demir İnşaat yeni projesi için İzmir'i seçti. Şirketin istanbul dışında gerçekleştireceği ilk projede 20 blokta 500 konut yer alacak. Arsa bedeli hariç 130 milyon TL yatırımla inşa edilecek projede metrekare satış fiyatının 2 bin 500 TL - 3 bin 500 TL aralığında olması planlanıyor. 


Projeyi kat karşılığı anlaşım modeli ile geliştireceklerini söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Hamit Demir," Proje metro durağının hemen yanında. Lokasyona çok güvendiğimiz için yüzde 40 olan arsa karşılığı hakkının yüzde 12'sini de satın aldık" dedi. 


BİNALAR 5 KATLI

Brüt 42, net 30 bin metrekare alan üzerinde yükselecek projede inşaat alanının büyüklüğü 80 bin metrekare. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı tip ve büyüklükte daire seçenekleri yer alacak. 


Blokların 5 katlı tasarlandığı projede bina girişlerinde ticari alanlara yer verilecek. Hamit Demir, 2014 Misan'da inşaatına başlayacakları projeyi 24 ayda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Demir, Bursa, Antalya ve Çanakkale gibi şehirlerde de proje planladıklarım dile getirdi. 


DEMİR PANORAMA YOLDA

Demir İnşaat, Eylül ayında merkez üssü Beylikdüzü'nde bir projeye daha imza atacak. Hadımköy'de yükselecek Demir Panorama adlı projede konut ve ticari birimlerin yanı sıra otel rezidans konseptli bir blok da yer alacak. 42 dönüm arsa üzerinde 100 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin yatırım değeri 160 milyon TL. Kat karşılığı inşa edilecek Demir Panorama'dan beklenen gelir ise 200 milyon TL. 


YABANCILAR DA EV ALDI 

Beylikdüzü'nün ilk akıllı ev projesi olarak hayata geçen 776 dairelik Demir Romance'de satışların yüzde 40'ı tamamlandı. 


Dairelerin yüzde 5'ini yabancılara sattıklarını belirten Hamit Demir, " Rusya, Hollanda, İngiltere, Suudi Arabistan ve İran'dan talep aldık ve satış gerçekleştirdik.  İzmir  projemizde de önemli oranda yabancı satışı hedefliyoruz. Bu amaçla yurtdışında düzenlenen fuarlara katilacağız" dedi. Nisan ayında satışa çıkan projeden erken daire sahibi olanların yüzde 25-30 kazançlı çıktığını belirten Demir," Projemizde şuan ortalama metrekare satış fiyatı 2 bin 800 TL. Bu rakam 2015'te proje tamamlanınca 3 bin 800- 4 bin seviyelerine ulaşacak" dedi. Demir Romance'de konut sahiplerinin akıllı ev sistemiyle tek bir  tüm sistemleri kontrol edeceğine dikkat çeken Demir, bundan somaki tüm projelerinde akıllı ev teknlojisinden faydalanacaklarım ifade etti. 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön