19 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

Demir İnşaat'tan Büyükçekmece’ye 200 milyonluk otel!

İstanbul'’un artan turizm potansiyelinden yola çıkan Demir İnşaat, Büyükçekmece’de inşa ettiği Demir La Vida projesi içindeki 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak.



Demir La Vida projesi içinde yer alana 5 yıldızlı otel için 200 milyon lira yatırım yapılacak. Beylikdüzü ve Büyükçekmece bölgesinin en lüks oteli olması planlanan otelin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yatırım yaptıkları alanları çeşitlendirme hedefi doğrultusunda İstanbul’un artan turizm potansiyeline paralel olarak turizm sektöründe varlık gösterme kararı aldıklarını söyledi. 


KÂRLI BİR BÖLGE


İstanbul’un turizm yatırımları bakımından cazibesini koruduğuna dikkat çeken Demir, “Son yılların en hızlı gelişen bölgesi olan Büyükçekmece ve Beylikdüzü bölgesi, otel yatırımları bakımından kârlı bir bölge. Hem yaz hem kültür hem de fuar merkezlerine yakınlığı ile kongre turizmine hitap etmesi ile bölgede yapılan yatırımların geri dönüşümü çok hızlı oluyor” dedi. Yabancı turizm zincirlerinin de Türkiye’ye yatırım yapma yarışına girdiğini dile getiren Hamit Demir, yeni otellerinin işletmesi için uluslararası markalarla görüşmelere başladıklarını dile getirdi.


KAPALI OTOPARK


Toplam 5 blokta 79 konut ve 30 ticari üniteden oluşan Demir La Vida, 42 bin metrekareyi aşan arsa üzerinde, 110 bin metrekare inşaat alanına sahip. Projede, 62 bin 410 metrekare satılabilir konut alanı, 19 bin 500 metrekare satılabilir ticari alan bulunuyor. 550 adedi kapalı olmak üzere toplam 730 araçlık otopark alanına sahip Demir La Vida Projesinde büyüklükleri 61 ile 500 metrekare arasında değişen 1+1 daire tipinden 4.5 +1’e kadar farklı ihtiyaçlara hitap eden konut mevcut.



Hürriyet




Geri Dön