20 / 04 / 2024

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hizmete açıldı!

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi hizmete açıldı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye'de sadece yedi tane bulunan ve günde bin 500 hastaya hizmet verecek olan Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılışını yaptı




Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Denizli Çameli'nde 27 yataklı devlet hastanesinin temel attıktan sonra, Türkiye'de sadece yedi tane bulunan ve günde bin 500 hastaya hizmet verecek olan Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin açılışını yaptı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Denizli programı, Çameli ilçesinden başladı. 6.5 milyon liraya mal olacak devlet hastanesinin temel atma törenine Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Tüm Türkiye'ye yollar yaptık. Alt-üstgeçitler yaptık. 17 bin kilometre duble yol yaptık. Boğazın altından girip üstünden çıktık. Ancak Çameli yolunda sıkıntılar yaşadık. Bu yol bu yıl içinde ya bitecek ya bitecek" dedi.


"Bayrağımız dalgalanıyor"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da dünyanın birçok yerinde hastaneler yaptıklarını ifade ederek, "Somali'de, Pakistan'da hastanelerimiz var. Kırgızistan'da yaptık. Şimdi de Almanya'da yapacağız. Bayrağımız dalgalanıyor. Birileri lafla milliyetçilik yapıyor. Erbakan Hocamızın lafı vardır, 'Lafla peynir gemisi yürümez'... AK Parti olarak milletin derdini kendi derdimiz bildik. Sıkıntıları azalttık. Çameli olarak Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 70 destek verdiniz. Ben seçimlerde üzerine 5 puan koyanlara ilave ödül veriyorum. Biz ilave ödül vermekten onur duyarız" diye konuştu.


"Kuş beyinli zannediyorlar"

Müezzinoğlu, şunları söyledi: "Halkçı geçinenler; bu iş lafla olmaz. Alın teri ister. Birilerine hortumlatan bir anlayış değil, böl, parçala, yut anlayışı değil. 'Biz bu milleti nasıl kandırırız' diye düşünüyorlar. Vaatlerde bulunanlara yönelik, 'Adamakla mal tükenmez' derlerdi. Bol bol adıyorlar. Anadolu'da bir laf var, 'Avlanmak için kuşlara atılan yem, cömertlikten değildir' derler. Bu milleti kuş beyinli zannediyorlar. Halbuki kuş beyinli bunlar. Bu milletin geleceğini düşünmeyen, en ufak bir eseri olmayanları, bu millet tanıyor. Cumhur, muhtar bile olamaz denilen adamı başkan seçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağ olduğu sürece, bu millete kimse bedel ödetemez."




Yeni Asır



Geri Dön