24 / 04 / 2024

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı bitti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesisin, 2018 yılının başlarında açılması planlanıyor.



Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından inşa edilen Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi açılış için gün sayıyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 2018 yılında açılması planlanıyor.


Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 7 katlı dev tesinin inşaatını inceledi. Tesisin 18 milyon TL'ye inşa edildiği belirtildi. 


Dokuzkavaklar Sağlık Kompleksi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediiye Başkanı Hüseyin Gürlerin, "Denizli'nin en büyük yatırımlarından biri olan sağlık kompleksine imza atmaktan dolayı gururluyuz" şeklinde konuştu. 


İnşaatın planladıklarından hızlı tamamlandığını söyleyen Gürlesin, "Ülkede örneği bulunmayan vizyon projemizin bir an önce açılması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sadece bir günlük, iki günlük ya da tribünlere hitap işlerle değil, kalıcı işlerle ve bir de insanımıza gerçekten faydalı olacak, kalıcı eserler bıraktığımızdan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı. 



Milliyet Denizli


Geri Dön