25 / 04 / 2024

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Kültür Merkezi açıldı!

Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün itibari ile Denizlililere hizmet vermeye başladı...



Denizli Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı bugün açıldı. Başkan Subaşıoğlu, dün açılış öncesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı’nı basına tanıttı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Merkezefendi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı, bugün (1 Eylül 2018) Denizlililere hizmet vermeye başladı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, açılış öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, merkezin tanıtımını yaptı.

Merkezefendi Kültür Merkezi için büyük hayalleri olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, bundan sonra çiftlerin ve onların ailelerin en güzel günlerine burada adım atacaklarını belirtti. Başkan Subaşıoğlu, dün kültür merkezi için hayallerinin tüm bunların ötesinde olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz günlerde başlattığımız ve önümüzdeki 1 yıl içerisinde inşallah tamamlayacağımız bu binanın içerisinde ruh katmak, bu binanın içerisinde yeni aktivitelerle, bu kültür merkezini aktive etmek adına büyük bir çalışma içerisinde olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. Evet büyük hayallerimiz var bir gün inşallah Merkezefendi Kültür Mekezi’nde (MKM) dünya çapında bir tiyatrocu, dünya çapında bir yazar, dünya çapında bir romancı, dünya çapında bir şair, çok iyi bir yönetmen ve çok iyi bir senarist yetiştirmek bugün açılış günü ile ilgili Merkezefendi Belediyesi’nin yükseğe koymuş olduğu bir kıtadır” diye konuştu.

 


Geri Dön