24 / 04 / 2024

Denizli Skycity'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Denizli Skycity'de metrekaresi 3 bin 500 TL'ye!

Denizlili işadamları, kentte iş dünyasını uluslararası standartlara taşıyacak olan SKYCITY için gün sayıyor. Kentin ilk ve tek yüksek katlı 'yeni nesil' ofis projesi SKYCITY'nin inşaatında10. kata ulaşıldı.Proje, 2017'nin Nisan ayında teslim edilecek...



Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni nesil bir iş merkezine kavuşuyor. Denizli'nin kalbinde, Ankara,  İzmir  ve Antalya yollarının kesiştiği noktada hızla yükselen SKYCITY, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak. 


Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye'de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli'nin yeni cazibe merkezi olacak. 

Modern ofis Sadece Ege'nin değil Türkiye'nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında yer alan Denizli'nin uluslararası standartlardaki modern ofis projesi SKYCITY satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. 


SKYCITY, 52 metrekareden 880 metrekareye uzanan genişliği ve 3.80 metre kat yüksekliğiyle işadamlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek. Özel ödeme fırsatı Denizli'nin ilk ve tek yüksek katlı "yeni nesil" ofis projesi SKYCITY'nin henüz 5 ay önce başlayan inşaatında 10. kata ulaşıldı. SKYCITY'de 2017 Nisan ayında yaşam başlayacak. İlk blok inşaatı 2017 Nisan ayında tamamlanacak projedeki ofislerin üçte biri satıldı.

 

Metrekare fiyatı '3500'den başlıyor 

Satış fiyatı 3 bin 504 TL (metrekareden başlayan fiyatlarla) Satılabilir alan 13 bin 307 metrekare İnşaat alanı 15 bin 352 metrekare Ofis büyüklüğü 52-880 metrekare Kat yüksekliği 3.80 metre Teslim tarihi Nisan 2017 Metrekare fiyatı 3 bin 504 liradan başlayan ofisleri, 205 bin liradan itibaren satın almak mümkün. Denizli'nin yeni cazibe merkezi SKYCITY'de geleceğe yatırım yapmak isteyen tüm işadamlarına özel ödeme fırsatları sağlanıyor. Konumu farklı SKYCITY, merkezi lokasyonu ile ulaşımda da avantaj sağlıyor. SKYCITY, şehrin merkezinde Ankara, İzmir ve Antalya yollarının kesiştiği noktada, otogara komşu, hızlı tren durağının hemen yanı başında çok özel bir konumda. 


İş yaşamı yeniden tanımlanıyor 

Yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla fark yaratacak SKYCITY, Denizlili işadamlarının alışkanlıklarını değiştirecek. 

SKYCITY, ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, kafe, restoran ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip işadamlarının hizmetine sunuyor. 

SPOR SALONU:Yoğun iş hayatında spor yapma fırsatı bulamayanlar için üyelik sistemiyle harika bir fırsat sunan spor salonunda aynı zamanda sauna ve buhar odası bulunuyor. 

CONCIERGE: Toplantı odası ikramlarından uçak bileti, iş seyahati veya tatil rezervasyonları gibi pek çok hizmetin takibiyle concierge sistemi, uygun bir bedel karşılığı ofis hayatını kolaylaştıracak. 

'7/24 GÜVENLİK:Ofisler günün her saati Skycity'nin sağladığı güvenlik sistemi ile korunuyor. 

ÖZEL TOPLANTI ODALARI:Sayısız ayrıcalıklarla dolu ve farklı büyüklüklere sahip teknolojik toplantı odaları, saatlik kiralama sistemiyle, ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor. 

VİDEO KONFERANS: Kalabalık toplantı grupları için teknolojik alt yapı ile donatılmış video konferans odaları çalışanları ve misafirleri ağırlamaya hazır. 

EĞİTİM ODASI:Son teknolojiye sahip eğitim odaları saatlik kiralama yoluyla personel eğitimleri sırasında ihtiyaç duyulacak her şeyi sunuyor. 

SHOWROOM:Ürünler sergilenmek istendiğinde, showroom hizmeti alınabilecek. 

SERVİS ODASI:Projeksiyondan yazıcıya kadar her türlü nıobil ekipman kiralama imkanı ile ofis hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor. 

ARŞİV: Arşiv kiralama sistemiyle her türlü bilgi ve doküman istenen süre boyunca arşivlenebiliyor. 

EĞLENCE ODASI:Bilardodan satranca, oyun konsollarından darta, güne eğlenceli bir mola vermek istendiğinde eğlence odası hazır. 

İLKYARDIM: İlkyardım bölümü sağlıkla ilgili acil ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet veriyor. 

COPY CENTER:Kağıt ve kırtasiye gibi ofis ihtiyaçlar hızlı ve güvenilir şekilde temin için Copy Center hizmeti işbaşında. 

Proje yürütücüleri, SKYCITY'nin Denizli'ye yakışan, çok özgün bir proje olduğunu vurgulayarak, iş dünyasının bu yeni merkezle çok farklı bir ortama kavuşacağını belirtti. 


skycity.com.tr


Milliyet Business


Geri Dön