19 / 04 / 2024

Denizli’nin altyapısı yenileniyor!

Denizli’nin altyapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, çapı 2,5 metreyi bulan dev boruların döşendiği çalışma sahasında incelemede bulundu. 3 ayrı bölgeyi kapsayan 10 mahalledeki çalışmalar sürüyor.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çapı 2,5 metreyi bulan dev boruların döşendiği çalışma sahasında incelemede bulundu.


"Büyükşehir’den Büyük Alt Yapı Hamlesi" sloganıyla "Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler ve Mehmetcik", "Muratdede ve İlbade" ve "Akkonak ve Karaman" olmak üzere 3 ayrı bölgeyi kapsayan 10 mahalledeki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 


10 mahallenin bulunduğu bölgede yaklaşık 610 kilometrelik içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını baştan aşağı değiştirecek çalışmaları yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yağmur suyu hatlarında incelmede bulundu. 


Başkan Zolan’ın Kediboğan Deresi yağmur suyu deşarj noktasında gerçekleştirdiği inceleme gezisine, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy eşlik etti. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, 3 ayrı proje ile 10 mahallede başlattıkları alt yapı projesinin tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.


Kediboğan Deresi yağmur suyu deşarj noktasına çapı 2,5 metreyi bulan dev borular döşendiğini işaret eden Başkan Zolan, bu dev borularla Muratdede, İlbade, Karaman ve Akkonak bölgelerinin yağmur sularının tahliye edileceğini belirtti. Denizli merkez ve tüm ilçeleri de dahil olmak üzere gerek alt yapı gerekse yol ve diğer yatırımlar olmak üzere yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, bu çalışmalarla geleceğe yatırım yaptıklarını söyledi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Bu alt yapı çalışmaları asırlık yatırımlardır. Biz geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor. İnşallah bu nesil söz konusu bölgelerde bir daha alt yapı yapıldığını görmeyecek."


Hürriyet Yerel




Geri Dön