20 / 04 / 2024

Depreme karşı kentsel dönüşüm!

Depreme karşı kentsel dönüşüm!

Çevre Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karaaslan, kentsel dönüşümde seferberliğin başladığını söyledi.



Çevre Şehircilik ve Kültür’den sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, proje ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Karaaslan'ın açıklamaları...


Kardeşliğimiz zedelenmez 


Terör örgütü DEAŞ Suriye’de Palmira antik kentine saldırırken, oraları bombalarken hangi duygu ve hangi art niyet içindeyse, PKK’da Diyarbakır Sur’da aynı art niyet içerisinde davrandı. Bizim Diyarbakır’daki kardeşlik bağlarımızı bırakın kopmayı, zedelenemez bile çünkü biz yüz yıllardır birlikte yaşıyoruz. O nedenle eserlerin yeniden ayağa kaldırılması için proje başlattık. O alanları yenilerken Türkiye ve hatta dünyaya örnek teşkil eden bir proje oldu. 


Depreme karşı kentsel dönüşüm 


Özelliklede Bodrum’da yaşadıklarımızdan sonra depremi yeniden hatırladık. AK Parti olarak kentsel dönüşüm hamlesini başlattık. Ve dönüştürdüğümüz konut sayısına baktığımızda hakikaten bir seferberlik halinde bu süreç devam ediyor. 


Kahramanlarımıza saygı duyalım


15 Temmuz, 2017 yılında hala nice kahramanların yaşadığını gösterdi bize. FETÖ’cü davalarını izlemeye gidiyoruz. Son dönemde yapılan açıklamalarla, hangi amaç uğruna olursa olsun şehit ailelerimizin yüreğini sızlatmaya hiç kimsenin hakkı yok. 




Akşam


Geri Dön