25 / 04 / 2024

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Engin caddesi yenileniyor!

Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor.




Derince Belediyesi ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında Engin Caddesi’nde hummalı bir çalışma yapıyor


Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ilçe genelinde hemen hemen her cadde ve sokakta altyapı ve üstyapı düzenlemeleri yaparak yolları yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz iki yıllık süreç içerisinde 82 bin ton asfalt serimi yapan ekipler, bunun yanında 6 bin 130 metre kanalizasyon hattı, 6 bin 866 metre içme suyu hattı, bin 593 metre yağmur suyu hattı ve dere ıslahı çalışmaları ile vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeye devam ediyor.


ALTYAPI ÇALIŞMALARI  

Cadde ve sokaklarda yoğun bir mesai harcayan belediye ekipleri, Engin Caddesi ile İstiklal Caddesi’nin kesiştiği noktada bir takım düzenlemeler yapıyor. İSU ile yapılan ortak çalışmalar çerçevesinde caddede, ilk etapta altyapı yenileme işlemi gerçekleştiriliyor. Bu düzenlemenin tamamlanmasının ardından ekipler, belirlenen plan dahilinde üstyapı çalışmasını gerçekleştirerek yolu vatandaşların kullanımına açacak.



Derince Belediyesi



Geri Dön