19 / 04 / 2024

Dervişoğlu İnşaat Autoban Mimarlıkla proje geliştiricek!

Dervişoğlu İnşaat Autoban Mimarlıkla proje geliştiricek!

İnşaat sektöründe yarım asra yaklaşan faaliyetleri ile sektöründe güvenin ve kalitenin adresi haline gelen Dervişoğlu İnşaat, projelerinin tasarımları için Türkiye'nin önemli mimari şirketlerinden Autoban Mimarlık ile birlikte yol alıyor.



1970 yılında Kadıköy'de proje üretmeye başlayan ve geçen 45 yılda yüzlerce projede binlerce konuta imza atan Dervişoğlu İnşaat mimari tasarımdan uygulamaya projelerinde büyük hassasiyet gösteriyor. Dervişoğlu İnşaat'ın, trent oluşturmayı, yeniliklere öncülük etmeyi ilke edindiğini belirten Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dervişoğlu, Autoban Mimarlık'm tasarım konusundaki başarısı ve detaylardaki mükemmeliyetçi anlayışı ile geleceğin örnek yaşam alanlarını inşa etmiş olacağız dedi. 


Bu zamana kadar imza attıkları her projenin bulunduğu lokasyona değer kattığını ve örnek yapılar arasında gösterildiğini belirten Erol Dervişoğlu, Autoban Mimarlık ile birlikte bu başarılarını daha yukarılara çıkaracaklarına inandığını belirtti. 


Dervişoğlu İnşaat'ın yapımını yeni bitirip teslimine başladığı Kozzy Life ve devam eden Çınarlı Plas projesi lüks detayları ve ince düşünülen yaşam ve sosyal alanları ile dikkat çekiyor. Her iki projeye gelen yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getiren Erol Dervişoğlu ile projelerini ve Autoban Mimarlık ile başlayan çalışmalarını konuştuk. 


Erol Bey, Autoban Mimarlık çalışma fikri nasıl çıktı? 

Dervişoğlu İnşaat olarak imzamızı attığımız her projemizin kusursuz olmasını istiyoruz. İnşaat üretim kalitesi konusunda Dervişoğlu İnşaat'ın ciddi bir birikimi ve tecrübesi var. Bu zamana kadar tasarım ve uygulama yönünden ciddi bir başarı yakaladık ve sektörümüzde standartları yükselttik. İnsanlara en iyisini verme hedefinde olan bir kurum olarak sürekli gelişime ve yeniliğe açığız. Autoban Mimarlık bugün Türkiye'nin en iyi mimarlık ofislerinin başında geliyor. 35 kişilik mimar, iç mimar ve tasarımcı kadrosu ile form ve fonksiyonun bir arada olduğu, hayal gücünün realite ile bütiinleşebildiği projeler geliştirerek sektöründe çok özel bir yerde bulunuyor. Gerçekleştirdikleri projelerle bir çok ödüle layık görülen Autoban Mimarlık'm tasarım ve proje konusundaki başarısını Dervişoğlu İnşaat'ın üretim kalitesi ile birleştirerek yine imzamızı atmaktan gurur duyacağımız, özellikleri ile gelecekte de örnek gösterilen projeler üretmeye devam edeceğiz. 


Dervişoğlu İnşaat kurumsal yapısı hakkında bilgi alabilir miyiz? 

Dervioğlu İnşaat bir aile şirketi. 1970 yılından bu yana Suadiye, Erenköy, Kozyatağı, Caddebostan, Ataşehir, Kızıltoprak gibi merkez lokasyonlarda projeler hayata geçiriyoruz. Bu bölgelerin çoğu cadde ve sokaklarında bizim projelerimize rastlamak mümkün. Gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile, konut sahibi olmak ve konutunu yenilemek isteyenlerin öncelikli tercih ettiği bir kurum haline geldik. 

Kentsel dönüşüm ile birlikte eski binasını yıkıp yerine yenisini yaptırmak isteyen insanların teveccüh gösterdiği bir kurumuz. Bizlerde markamıza ve kalitemize güvenen insanlara layık olabilmek adına mimar ve mühendislerden oluşan profesyonel kadromuzla proje geliştirmeye ve uygulamaya devam ediyoruz. 


Milliyet Ek


Geri Dön