18 / 04 / 2024

Des 16W Nem Alıcı ile nemli havadan korunun!

Des 16W Nem Alıcı ile nemli havadan korunun!

Yaz aylarında havada oluşan aşırı nem, astım ve şeker hastalığı bulunan kişilerin solunum problemleriyle karşılaşmasına neden oluyor



Alerji, kalp ve romatizmal hastalıkların oluşumunu tetikleyen nemli havadan DeLonghi Des 16W Nem Alıcı ile korunmak mümkün. Üstelik taşınabilir özelliği sayesinde istenilen her yerde kullanılabiliyor.

Yaz aylarında havada oluşan aşırı nem solunumu güçleştirerek, sağlıklı nefes alabilmeyi önlüyor. Havadaki nem oranının artması alerji, astım, kalp ve romatizmal hastalıklara davetiye çıkarıyor. Dünyaca ünlü elektrikli ev aletleri markası DeLonghi Des 16W Nem Alıcı havadaki yoğun nemi toplayarak, rahat nefes almanızı sağlıyor. Bio Silver Tech Filtre sistemiyle havayı bakterilerden arındırarak tertemiz yapıyor.

Çift nem atış sistemiyle donatılmış nem alıcı, toplanan suyu bünyesindeki tanka ya da 2 mlik hortum ile sürekli dışarı atabiliyor. Ergonomik tutma sapıyla kolaylıkla taşınabilen nem alma cihazı, R13a ekolojk gaz sistemine sahip. Nem oranını ayarlayabilmeyi sağlayan özel sistem,  çift yönlü hava akımı ve duvara montaj kiti özellikleri kolay kullanım avantajı sunuyor. Görünür su deposu bulunan Des 16W Nem Alıcı 2 Cye kadar elektronik anti-frost özelliği, 3 lt su tankı kapasitesi ve tank kontrol sistemiyle de dikkat çekiyor.

DeLonghi Des 16W Nem Alıcı ile artık her mevsim sağlıklı nefes almak mümkün.

www.delonghi.com.tr

DeLonghi ürünlerine; Bimeks, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus, Darty ve Electro worldun tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

DeLonghi Des 16W Nem Alıcı için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 495 TL.


Geri Dön