11 / 05 / 2024

Detay Kent'te 205 bin TL'ye!

Detay Kent'te 205 bin TL'ye!

Detay İnşaat'ın Detay Kent projesinde fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor...



Kuzey Ataşehir'de, Şerifali bölgesinde inşa edilen Detay Kent'te alanları 103 ile 154 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Fiyatları 205 bin liradan başlıyor, 375 bin liraya kadar yükseliyor. Müşteriler diledikleri bankadan konut kredisi kullanabiliyor. Firmanın ödeme konusunda şu an herhangi bir kampanyası yok.

3 blokta 90 adet konuttan oluşan Detay Kent'te kafeterya, toplantı salonu, kapalı fitness salonları, yüzme havuzu ve terası, çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark, yürüyüş yolları ve peysaj düzenlemesi, site giriş güvenlik kulübesi, otomatik bariyerli otopark sistemi, otopark katında otomatik yangın söndürme spring tesisatı, tam otomatik olarak devreye girecek jeneratör sistemi var.

2008 yılında inşaatına başlanan Detay Kent projesinin önümüzdeki Ağustos ayında tamamlanması hedefleniyor. Detay Kent toplam 4 bin 247 metrekare arsaya kuruluyor. Toplam inşaat alanı 14 bin 800 metrekare olan projenin 11 bin metrekare satılabilir alanı, 250 metrekare sosyal tesis alanı ve 3 bin metrekare yeşil alanı bulunuyor.

Tüm malzemelerin CE-TSE normlarına uygun olduğu Detay Kent, deprem yöneltmeliğine göre hazırlanmış radye temel, betonarme karkas sistemle inşa ediliyor. Isı izolasyonu, silikon esaslı suya dayanıklı cephe boyası gibi özelliklerin kullanıldığı Detay Kent'te dış kapılar ahşap kaplı çelik kapı, iç mekan kapıları ahşap mobilya kapı, granit tezgah üzeri oval lavabolu banyo dolabı ve aynası, duşa kabinli küvet ve klozet takımı, daire giriş holünde ayakkabılık e portmanto, ebeveyn yatak odasında sürgülü kapaklı gömme dolap, bloklarda giriş holü, merdiven sahanlıkları, merdiven basamakları granit veya mermer, doğalgaz kombili ısıtma sistemi, kablolu tv ve uydu tesisatı, internet altyapısı ve telefon tesisatı, site güvenliği ile kapalı devre kamera sistemi mevcut.

0216 499 42 48

[email protected]
www.century21adresslife.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön