29 / 03 / 2024

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.



Binlerce aileye konserve et dağıtılacağı belirtilerek bu konu hakkında da açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yaklaşık 232 bin ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak olan konserveler, İBB’nin Zeytinburnu’ndaki depolarına ulaştığı ifade edildi. İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere konserve etlerin yola çıktığı belirtilerek İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu önemli değerlendirmelerde bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön