26 / 04 / 2024

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 



Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralın ortak yayınladığı ve içerisinde Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerin yer aldığı bildiriye tepki gösterdi. Sabah'ta yer alan habere göre; Bahçeli açıklamasında "Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Açıklanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruşturması yapılmalıdır." dedi.

Bahçeli sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı:

"103 emekli amiralin ortak imzalı yayımlamış oldukları anti demokratik ve tehditvari, aynı zamanda vesayetçi bildiriyi Milliyetçi Hareket Partisi nefretle lanetlemekte ve reddetmektedir. Bu kapsamda partimizin görüşü olarak derhal alınması gereken önlemler şu şekildedir:

Devlet Bahçeli den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

İMZASI BULUNAN AMİRALLERİN RÜTBELERİ SÖKÜLMELİDİR 

Muhtıra tarzında hazırlanarak gece yarısı servisi yapılan bildiride imzası bulunan amirallerin rütbeleri sökülmelidir. Emeklilik hakları kaldırılmalı, emekli maaşları kesilmelidir. Açıklanan bildirinin çok yönlü adli ve idari soruşturması yapılmalıdır."

103 emekli amiralden Montrö ve Atatürk bildirisi!


Geri Dön