16 / 04 / 2024

DiaSA franchise ile büyümeye devam ediyor!

DiaSA franchise ile büyümeye devam ediyor!

İndirim marketi DiaSA, 100 tane daha yeni franchise (isim hakkı devri) verecek. Geçen yıl Marmara ve Ege'de, bu yolla 100 mağaza açan DiaSA'nın franchise giriş bedeli 2 bin 500 Euro



100 mağaza açılmıştı
DiaSA, girişimcilere yeni fırsatlar suruyor. Franchise veren tek indirim marketi olan DiaSA, yeni girişimciler için 100 tane daha franchise vermeyi planlıyor. Kısa zamanda 200 franchise ile tüm dünyadaki Dia'lar arasında ikinci sırada yer alan DiaSA, franchise almak isteyenlere her türlü profesyonel danışmanlık hizmetini de sunuyor. Geçen yıl bu yolla Marmara ve Ege Bölgesi'nde 100 yeni DiaSA açıldı.

Büyüme önemli
DiaSA Genel Müdürü Fernando Gonzalez Somoza, "Dia'nın dünyadaki büyüme stratejisindeki franchising, yerel marketlerin gelişmesine katkı yapan önemli bir sistem. Bu paralelde Türkiye'de DiaSA'ya baktığımızda kendi alanında franchising veren tek marka ve mağazalarının sayısı her geçen gün hızla artıyor. Şu anda franchise mağaza sayımız  200'ü buldu ve bu sayı Türkiye'yi İspanya'nın ardından ikinci sıraya getirdi" diye konuştu.

Bedeli 2 bin 500 Euro
Franchise almak isteyenlerin daha önceden mağaza sahibi olması gerekmediğini dile getiren Somoza, "Biz mağaza yeri konusunda destek oluyoruz. Bu noktada kendilerinden tek beklentimiz var: Kurumsal imaj uygulamalarımızı eksiksiz gerçekleştirmeleri ve kalite-uygun fiyat politikamızı devam ettirerek müşteri memnuniyetini sağlamaları. Franchise giriş bedelimiz 2 bin 500 Euro. Kar payı, kira ve reklam için ücret almıyoruz" dedi.
Posta


Geri Dön