26 / 04 / 2024

Didim Aksoy Konakları'nda 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Didim Aksoy Konakları'nda 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aksoy İnşaatın Didim Akbük'te sahiplerine teslim etmeye hazırlandığı Aksoy Konakları'nda fiyatlar 200 bin liradan başlıyor. Projedeki dubleks daireler deniz manzarasına sahip.



Aksoy İnşaat'ı, emekliliğinin ardından, 24 yıl önce Aydın'm Didim ilçesine yerleşen, Ankaralı Adem Aksoy kurmuş. Aksoy, firmayı oğulları Barış ve Volkan Aksoy'la birlikte yönetiyor. Bölgede site ve villalar yapan firma, Akbük Konakları ve 48 dairelik Akbük Doğa Evleri'nden sonra bugün Aksoy Konaklan'nın inşaatını sürdürüyor. Haziran'da teslim Didim'e 20 kilometre uzaklıkta yer alan, dağın yamacına konumlanan, deniz manzaralı projenin 30 bloktaki 180 dubleks daireden oluştuğunu belirten Adem Aksoy, "2+1 ve 3+1 daireli bloklarımızın tamamı 2 katlı 2+1'ler 82-87, 3+1'lerde 117-135 metrekare arasında değişiyor" dedi. 


Konutları önümüzdeki ay sahiplerine teslim edeceklerini vurgulayan Aksoy, "Denize 500 metre uzaklıktaki, alt katların bahçe dubleksi, üst katların da çatı dubleksi olduğu projemizde farkımız kalitemiz. Kışın da oturulabilecek özellikteki evlerimiz için yapısal anlamda 10 yıl garanti veriyoruz" diye konuştu. Tüm balkonların deniz gördüğü Aksoy Konakları'nda fiyatlar, 200 ile 400 bin lira arasında değişiyor. Projede 95 daire alıcılarını bekliyor. Adem Aksoy, otoparkı, 4 havuzu, spor salonu, fitness salonu, saunası, restoranı, denize ve pazara servisi, çocuk parkıyla özgün bir proje hazırladıklarını belirtiyor. 


Didim'de inşaat yapmaktan memnun olduklarını ve projelerine devam edeceklerini belirten Adem Aksoy, "Ancak bu bir yandan da büyük kentlerde neler yapabiliriz, onu araştırıyoruz. Özellikle  İzmir  üzerine yoğunlaştık. Buraları, bir bakıma bize artık dar geliyor" dedi. Aksoy, Bornova, Bayraklı, Güzelbahçe ve Karşıyaka'da arsa arayışında olduklarını belirtti ve İzmir'de özellikli projeler üretmek istediklerini vurguladı. Aksoy, inşaat sektörünün giderek geliştiği İzmir'in 'ikinci İstanbul' olacağını öngördüklerini kaydetti. 


aksoykonaklari.com


Milliyet Ege Ek


Geri Dön