25 / 04 / 2024

Didim'e hastane yapılacak!

Didim'e hastane yapılacak!

Nihat Zeybekçi, "Bölgenin en güzel kızı ve delikanlısı"olarak nitelendiği ilçenin hastane sorununu çözmek için düğmeye bastı; ayrıca turizmin 12 aya yayılmasını sağlamaya çalışacağını söyledi.



Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'mn düzenlediği "Didim'in Geleceği" konulu toplantıya katıldı. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Zeybekci, dükkanlara girerek, vatandaşlarla sohbet etti.



 

Bölgenin en güzel kızı ve en güzel delikanlısı olarak nitelediği Didim'in kendisi için ayrı bir öneme sahip bir kent olduğunu belirten Bakan Zeybekci, "Özellikle tabiatı çok güzel. Ayrıca henüz daha Bodrum'laşmamış ve henüz daha Antalya olmamış kültürlerini ve özelliklerini halen koruyan, 25 yıldan bu yana Didimli'yim diyebileceğim bir yer" dedi. 



Onu da biz yapacağız 

Didim'i iyi tanıdığını, sorunları ile eksikliklerini de bildiğini ifade eden Bakan Zeybekci, "Didim'in birinci probleminin hastane eksikliği. Kuşadası'nda olduğu gibi insanımıza, milletimize yakışan, hizmetkar devlet anlayışının bütün özellikleriyle ortaya çıktığı muhteşem bir hastaneyi Didim'e kazandırmamız gerekiyor. Bunu da önümüzdeki dönemde biz yapacağız. Hastanenin yapılacak yeri, yatak kapasitesi, proje bitim tarihi ve yapım başlanma tarihi yakında netleşecek. Didim'de turizmi 12 aya yaymalıyız. Bu güzel tabiatlı ilçe, sadece deniz turizmiyle kısıtlanamaz" diye konuştu. 



Nihat Zeybekci Kuşadası'nda turizimcilerle buluştu 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Didim'in ardından geçtiği Kuşadası'nda turizmciler ve partilileriyle bir araya geldi. Bakan Zeybekci, turizmcilere ve partililere seslendi. Turizmi siyaset üstü, ortak akılla geliştirmek gerektiğinin altını çizen Zeybekci, sanayicilerin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağını bildirdi. 



Milliyet Ege


Geri Dön