25 / 04 / 2024

Dikmen'in değeri artıyor!

Dikmen'in değeri artıyor!

Ankara Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent 'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli bir yaşam vaat ediyor




Dikmen Vadisi, kentsel dönüşümün ardından Başkent'in gözde yerleşim merkezlerinden biri olma yolunda hızla ilerliyor. Vadi manzaralı konutlar 7/24 güvenli yaşam vaat ediyor Kentsel dönüşümün tamamlanma aşamasına geldiği Dikmen Vadisi, emlak ve gayrimenkul açısından değerini gün geçtikçe artırıyor. 

Sosyal donatılarla dikkat çeken bölgede lüks konutlar yükselmeye devam ediyor. 

Dikmen Vadisi'ne hakim konumuyla MBM Enerji tarafından yapılan Ankalife Vadi Konutları da bölgede dikkat çeken yatırımlar arasında bulunuyor. 


24 SAAT GÜVENLİK HİZMETİ SUNULUYOR

 Şehrin tam merkezindeki konumu, zengin peyzaj düzenlemesi ve modern mimarisiyle dikkat çeken konutlarda; kapalı yüzme havuzu ve kapalı otoparklara sahip 2+ l'den 6 + l'e kadar farklı seçeneklerde daireler yer alıyor. Proje kapsamında konutlarda, yüzme havuzu, fitness, basketbol, voleybol, tenis, çocuk oyun parkı, Türk hamamı da mevcut. 

İşadamlarının hafta sonu ve hafta içi de rahatça toplantılarını yapabilecekleri salonlar da projenin önemli bir ayrıntısı. 2 bloktan oluşan proje kapsamında 7 gün 24 saat güvenlik hizmeti, kameralı güvenlik duvarları ile yaşam alanları güvence ve koruma altında. 

Şirket yetkilileri, 83 aileyi bekleyen konutlarda sınırlı sayıda dairenin satışına başlandığını belirtiyor.



HaberTürk


Geri Dön