27 / 04 / 2024

Dilek Holding İstanbul'da 5 otel açacak!

Dilek Holding İstanbul'da 5 otel açacak!

Sheraton çeşme Yönetim Kurulu Üyesi İskender Dilek, şehir otellerine odaklanacaklarını resort turizmde başka yatırım yapmayacaklarını söyledi



Sheraton çeşme markasıyla resort turizme 1991 yılında adım atan Dilek Holding, turizmde 10. yılında hedef değiştirdi. Sheraton çeşme Yönetim Kurulu Üyesi İskender Dilek, şehir otellerine odaklanacaklarını resort turizmde başka yatırım yapmayacaklarını söyledi. 2015 yılına kadar İstanbul'da farklı markalar altında 5 şehir oteli açacaklarını dile getiren Dilek, şžişli'de 322 odalı otelin yapımına başladıklarını kaydetti. Otelin 2012 yılında tamamlanacağını söyleyen Dilek, hemen ardından ise Pera'da, Pera Palas Oteli'nin hemen altında satın aldıkları arazide bir otele daha başlayacaklarını, bu otelin ise 2013 yılı ortasında tamamlanacağını açıkladı.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

İskender Dilek: İstanbul'da da oteller açacğız

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, 2015 yılına kadar İstanbul"da dört otel açmayı planladıklarını belirterek, œ2012 Mart ayında şžişli"ye yaptığımız 320 odalı oteli açacağız. 2013 ortalarında Pera"da bulunan arazimize 150 odalı otelimiz açılacak. Bu iki otelin yatırım bedeli 175 milyon dolar dedi

Dilek Holding Genel Koordinatörü Serdar Turan, Dilek Holding olarak bundan sonra sahil oteli yatırımı yerine İstanbul Zincirlikuyu-Taksim hattında otel yaparak büyüyeceklerini söyledi. Turan, yeni oteler için üç büyük zincirle görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti.
İskender Dilek de 29-31 Ekim"de konaklayan her misafire 1 Kasım 2010 - 30 Mart 2011 arasında gidiş dönüş KLM uçak bileti, transferler ve Mövenpick Hotel Amsterdam"da iki gece üç günlük konaklama dahil üç günlük tatil hediye ettiklerini açıkladı. Dilek KLM ile işbirliklerinin 2011"de de süreceğini belirterek, œLos Angeles, Las Vegas, Paris dahil Avrupa"da altı şehri kapsayan hediye tatil promosyonları yapacağız dedi. AirFrance KLM Türkiye Genel Müdürü Andre Cini ise, œİstanbul"a taşığıdığımız yolcu sayısı hızla artıyor. Türkçe çağrı merkezi ve internet sitesi oluşturduk diye konuştu.

Yerin altında 11 kat
-   şžişli"de Migros"un yanında bulunan 4 bin metrekarelik araziye 322 odalı otel yapılacak.
-   5 yıldızlı otelde hiç uygulanmamış özel bir hizmet şekli uygulanacak.
-   En küçük oda 32 metrekare olacak. 50 adet suit oda bulunacak.
-   25 adet toplantı salonu, 3 restoran, Roof bar, 1000 metrekarelik balo salonu, 1500 metrekarelik SPA, açık havuz bulunacak.
-   Otel için 45 metre derine inildi. Yerin altında 11 kat olacak. 300 araçlık otopark ve toplantı salonları bulunacak.
-   Otelde 300 kişi çalışacak.
Milliyet

Dilek Holding İstanbul"da otel zinciri kuruyor

2000 yılından beri turizm sektöründe faaliyet gösteren Sheraton çeşme"nin sahibi Dilek Holding, Mayıs 2010 tarihinde satın aldığı şžişli"deki 50 dönümlük arazi üzerinde inşa ettiği otel Mart 2011"de hizmete girecek.

İstanbul"da kurulacak olan oteller zincirinin ilk halkası olan şžişli"deki projenin toplam yatırım tutarının 100 milyon dolar olduğu açıklanırken, otelin 300 kişiye iş imkanı sağlayacağı belirtildi.

4 OTEL DAHA AçILACAK

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı İskender Dilek œYeni yaptığımız bu otel ile şehir otelciliğine farklı bir konsept kazandıracağız şeklinde konuştu. Dilek, İstanbul"da 2015 yılına kadar 4 otel daha açılacağını belirterek œBundan sonraki otel inşaatımız Taksim Pera"da olacak dedi
Star

Dilek Holding İstanbul'a 2 şehir oteli yapacak

SHERATON çeşme'nin sahibi Dilek Holding şehir otelciliğine giriyor. Pera've şžişli'de 100'er milyon dolar yatırımla inşa edilecek 2 otelin yatırımına yakında başlanacak. şžirketin hedefi ise 2015'e kadar 4 otele ulaşmak. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, şžişli'deki otelin 322 odalı olacağını ve Mart 2012'de hizmete açılacağını, Pera'daki otelin ise Haliç manzaralı 150 odadan oluşacağını belirtti. Dilek, iki otel için de yabancı zincirlerle görüşme halinde olduklarını söyledi.

Amsterdam tatili hediye
şžİMDİYE kadar yaptığı tatil promosyonları ile adını duyuran Sheraton çeşme, bu sefer de konuklarını Amsterdam'a gönderiyor. İskender Dilek, 1-31 Ekim tarihleri arasında Sheraton çeşme'de konaklayan herkese KLM uçak biletleri dahil, Movenpick Amsterdam'da 1 Kasım 2010-30 Mart 2011 tarihleri arasında 2 gece 3 günlük tatil hediye edeceklerini açıkladı.
Akşam/şženay BÜYÜKKÖşžDERE


Geri Dön