29 / 03 / 2024

Dilman Towers'ta 2 milyon 50 bin TL'ye! Son konut!

Dilman Towers'ta 2 milyon 50 bin TL'ye! Son konut!

Teknik Yapı'nın sıra dışı projelerinden Dilman Towers; geçmişten gelen geleneğin mirası ile tasarladığı zarif mimarisini, geleceğe bakan vizyonu ile sunduğu yüksek teknolojide birleştiriyor



1974 yılından bu yana Bağdat Caddesi'nin hemen hemen her sokağında bir Teknik Yapı binası yükseldiğini söyleyen Durbakayım, bölgedeki binaların kendileri için bir prestij olduğunun altını çizdi. Bağdat Caddesi müşterilerinin oldukça seçici bir kitle olduğunu kaydeden Nazmi Durbakayım, bu nedenle bölgedeki binalarının da bu kriterlere uygun olması gerektiğini vurguladı. Bölgede satışa sunulan Can ve Sim apartmanlarının yüksek yatırım değeri ve 2. El pazar avantajı nedeniyle yatırımcı kitlesinin de dikkatini çekeceğini belirten Durbakayım "Kadıköy'de yaptığımız her binanın öncelikle yüksek standartlı yaşam sunmasına özen gösteriyoruz. Bina ve dairelerin her noktasında yüksek kaliteli ürün kullanırken üzerine Teknik Yapı'nın marka gücünü ekliyoruz. Sonuçta dairemizi yatırım amaçlı alan bir çok müşterimiz elinden çıkarmaktan vazgeçip, kendisi kullanıyor. Satmak istediği zaman ise 'Teknik Yapı'dan ibaresi altında satışa çıkarıyor" açıklamasında bulundu.

Geleneklerimizin mirasçısı, geleceğin aynası; Dilman Towers

Teknik Yapı'nın sıra dışı projelerinden Dilman Towers; geçmişten gelen geleneğin mirası ile tasarladığı zarif mimarisini, geleceğe bakan vizyonu ile sunduğu yüksek teknolojide birleştiriyor.

Geçmişte, bahçeli köşk ve konakları ile Osmanlı seçkinlerinin rağbet ettiği Erenköy'de, 10 dönümü tümüyle yeşil alan olan toplam 12 dönümlük arazide standartlar üstü bir anlayış ve konfor ile yükselen Diiman Towers; 27 katlı 2 kulesi sizi muhteşem Marmara Denizi ve Adalar manzarasını zirveden yaşamaya davet ediyor.

Sosyal Tesisleri'nde; Türk Hamamı'ndan Fitness Salonuna, yazın sıcak günlerinde uzun yolculuklar yapmadan tatilde hissini yaşatacak Jet-streamli 2 kulvarlı açık ve kapalı yüzme havuzundan yoğun iş gününü stresini ve yorgunluğunu atacağınız Steam Room'a kadar birçok sosyal imkan yer alıyor.

Seçkin bir yaşamı, modern çizgilerin oluşturduğu görsel tasarım ile birleştirerek sunan Dilman Towers'da üst düzey yaşamı sunan son lüks daire sizi bekliyor. Büyüklüğü brüt 248 metrekare olan rezidans daire 4+1 tipinde.

Dilman Towers'ta kalan son konut 2 milyon 50 bin TL'den satılıyor. Konut 4+1 248 metrekareden oluşuyor.

Suadiye Sahili'ne komşu bir rezidans; Örmen

Bir yandan Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde oluşu, diğer yandan eşsiz güzelliğiyle Marmara Denizi ve Adalar manzarası. Hem şehrin içinde hem şehrin yorucu atmosferinden uzak. Teknik Yapı'nın Suadiye'de inşa ettiği Örmen Residence, sizlere sunduğu dubleks daire planı ile şehir ve denizden vazgeçemeyenlerin hayali. Salon ve terastan bakıldığında Suadiye sahil parkını ve Adalar'ı tümüyle gören Örmen Residence'ın şirin çatı katı ve terası güzel yaz günlerinde keyifli saatler geçirmenize imkan veriyor.

Sim'deki daireler tercihe göre döşenecek

Teknik Yapı'nın alışılagelmiş kalite ve güvencesini yansıtan Sim Apartmanı; Bağdat Caddesi'ne 6 dakikalık yürüyüş mesafesi ile Erenköy Ethem Efendi Caddesi'nde yükseliyor. Yaşam standartlarını yükseltmek isteyenler için gereken her şeyin en ince ayrıntısına kadar titizlikle düşünüldüğü Sim Apartmanı'ında çağın gerektirdiği kalite ve teknoloji sizlere sunuluyor. Sim Apartmanı, büyüklükleri brüt 100,98 ile 127,43 metrekare arasında değişen ve hepsi 3+1 tipinde olan 20 daireden oluşuyor. Yaklaşık 1.200 metrekarelik kapalı otoparkı olan apartmanda her daire İçin bir araçlık ynı tahsis edilecek, projenin 2011 sonunda tamamlanması öngörülüyor.

Hayat kalitesini yükseltmeyi amaçlayan Teknik Yapı'nın, Sim Apartmanı dairelerinde kullandığı ithal yer döşemeleri Merbau. Banyolarda kullanılacak Hilton tipi lavabo dolabı ise ahşap kaplamalı veya lake olarak düşünüldü. Mutfak dolaplarında ithal Errebi markasının Ventiquattro modeli tercih edilirken, mutfak cihazlarındaki tercih ise Franke, Ariston, Siemens ve Arçelik.

İstanbul Anadolu Yakası'nda ideal bir konumda olan Can Apartmanı; Fenerbahçe sahil yolunda, Bağdat Caddesi'ne birkaç dakikalık yürüme mesafesinde. Mutlu bir yaşam ve iyi bir gelecek için tasarlanan Can Apartmanı, Adalar manzaralı ve konforlu bir yaşam sağlıyor. Şehrin bu kadar içinde olup aynı zamanda denize yakın oluşu nedeniyle kozmopolit şehir yaşamında farklı bir deneyim sunuyor.

Can Apartmanı'ndaki dairelerde kullanılan tüm malzemeler kaliteli yaşam için tasarlandı. Dairelerde bulunan ebeveyn banyo ve genel banyolarda kullanılan yer seramiği Richetti Young marka. Ayrıca ebeveyn banyosu duvar kaplamasında da Richetti Rolling Stones kaplama tercih edilirken, genel banyonun duvar kaplamaları iris Pelle markasından oluşuyor.

Feneryolu'nda yükselen değer; Can Apartmanı

Bağdat Caddesi'nin yeni incisi Can apartmanı, Feneryolu'nda tek blok halinde yükselecek olan 10 katında da Teknik Yapı'nın klasik çizgilerine sahip olacak. Toplam 18 daire ve 5 mağazanın yeı alacağı apartmanda yaklaşık 610 metrekarelik kapalı otopark olacak ve heı daire için bir araçlık yer tahsis edilecek Hepsi 2+1 tipinde ve ve brüt 80,00 met rekarelik büyüklükte olacak dairelerir 2011 yılı sonunda bitirilmesi planlanıyor.
Hürriyet Seri İlanlar


Geri Dön