25 / 04 / 2024

Dilovası Belediye Başkanı spor salonu inşaatını inceledi!

Dilovası Belediye Başkanı spor salonu inşaatını inceledi!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası’na yapılmakta olan Kapalı Spor Salonu’nun çalışmalarını inceledi. Tesis tamamlandığı zaman ilçe yeni bir spor kompleksine kavuşmuş olacak..



Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası’na yapılmakta olan Kapalı spor Salonu’nun çalışmaların inceledi. Dilovası Belediyesi tarafından Diliskelesi mahallesine yeri tahsis edilen spor kompleksinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toltar,”Yapımı devam eden Çok Amaçlı Spor salonumuza ilçemizdeki gençlerimizi teşvik etmeliyiz. Spor Kompleksi tamamlandığında gençlerimizin spor aktiviteler ile zaman geçireceği çok güzel bir sosyal proje olacak bizler belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğumuz gibi bundan sonrada sosyal ve spor alanlarında çalışmalar yaparak halkımızın ihtiyaç ve taleplerini yerine getireceğiz" dedi.


Kapalı Spor Salonu projesi tamamlandığında antrenman odaları, soyunma odaları, büfe, beden eğitimi öğretmenler odası, kamera reji odası, eğitmen odası ve hakem odasının içinde bulunduğu bir spor kompleksine kavuşmuş olacak.


Milliyet


Geri Dön