29 / 03 / 2024

Dilovası Kapalı Spor Salonu ne zaman açılacak?

Dilovası Kapalı Spor Salonu ne zaman açılacak?

Dilovası’nda yapımı süren bin kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşıldı. Ali Toltar, ilçede eğitim tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi yanında sportif faaliyetlerinde modern imkânlarla donatıldığını söyledi.



Dilovası’nda yapımı süren bin kişilik spor salonunun inşaatında sona yaklaşıldı.

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında temeli atılarak yapımına hızla başlanılan bin kişi kapasiteli kapalı spor kompleksinin inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede eğitim tesislerinin kalitesinin yükseltilmesi yanında sportif faaliyetlerinde modern imkânlarla donatıldığını söyledi. Dilovası Eğitim Kompleksi yanında yapılan Kapalı Spor Salonunun inşaatında son aşamaya gelindi. Önümüzdeki yılın ilk aylarında hizmete girecek eğitim kompleksi Dilovası’nın çok büyük bir eksikliğini giderecek.

Yapımı son aşamaya gelen tesisin içerisinde olimpik yüzme havuzu, basketbol ve voleybol oyun alanları, masa tenisi ve sosyal donatı alanları gibi birçok aktivite yer alacak. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Bu hizmetler ve çalışmalar bir kez daha gösteriyor ki insan merkezli, halkı kucaklayan ve kuşatan yöneticilik anlayışımızla bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Yapımı süren en önemli bir proje olarak gördüğüm bu spor kompleksinin yapılmasıyla ilçe genelindeki tüm çocuklarımız ve gençlerimiz burada hizmet daha iyi şartlarda ve modern çağın gerekliliğiyle sportif aktivitelerde bulunacaklar” diye konuştu.


Hürriyet 


Geri Dön