19 / 04 / 2024

Divan Suites oteli Temmuz'da açılıyor!

Divan Suites oteli Temmuz'da açılıyor!

Yerli otel zincirinin öncüsü Koç Holding bünyesindeki Divan Otel, 3 farklı konseptini Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bir araya getiriyor. Divan Suites Gaziantep ise Temmuz ayı ortasında Gazianteplilerle buluşmak için gün sayıyor.



Divaan Gaziantep Otel Genel Müdürü Ercüment Uluçer, Gaziantep'e yatırım karan aldıklarında, önce bir anket çalışması yaptıklarını, aldıkları sonucun ise kendilerini oldukça heyecanlandırdığını söyledi. Uluçer, "Koç Holding'e bağlı yerli bir zincir olarak, Gaziantep'te başarılı olacağımızı tahmin ediyorduk. Nitekim beklediğimiz gibi oldu. Gaziantep'te çok güzel bir yatırım ortaya çıktı. Toplamda 3 farklı konseptte, 281 oda kapasitesine sahip olacağız ve her geçen gün aldığımız yazılı teşekkür bildirimleri, Divan'ın popülaritesinin her geçen gün yükselmesi, misafirlerimizin takdirleri, doluluk oranlarının sürekli yukarıya doğru tırmanması, bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Otellerin doluluk oranları şehrin dinamiklerine göre değişir ama biz yeni açılmış bir otel olarak 3. ayımızda yüzde 74 gibi bir doluluk oranını yakaladık. Şehre gelen ve giden insan sayısında gözle görülür bir artış yokken bu artış şu anlama geliyor "Şehirdeki rakiplerinden Divan Gaziantep biraz daha fazla pay almış. Rakamlar Divan markasının tercih edildiğini gösteriyor" diye konuştu. Divan Gaziantep'te misafirlerin rahatlığı ve konforu için her şeyin düşünüldüğünü belirten Uluçer, "Bugüne kadar bir çok büyük firmanın, derneklerin, okulların organizasyonlarına ev sahipliği yaptık. Bu organizasyonların sonunda aldığımız güzel mesajlar bizleri mutlu ediyor" dedi. Uluçer, Divan Gaziantep bünyesinde Puri Spa, fitness salonu, özel reformer pilates salonu, hamam, buhar odası gibi bölümler yer aldığını, Gazianteplilerin bu hizmetlerden de kesintisiz en iyi şekilde yararlanmaya devam edebileceklerini hatırlattı. 


BU ŞEHİR GÜZEL YATIRIMLARI HAK EDİYOR 


Divan'ın 3 farklı konseptinin bulunduğunu hatırlatan Ercüment Uluçer, "Divan Gaziantep, Divan Residence Gaziantep ve Divan Suites Gaziantep. Bunlar farklı konseptler olmasına rağmen, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te bu 3 konsepti bir arada gerçekleştirdik. Divan Gaziantep ve Divan Residence Gaziantep'ten sonra Divan Suites Gaziantep projesini açmak için gün sayıyoruz. Divan Rcsidcnce Gaziantep, mutfaklı ve mutfaksız, 1-1 ve 2+1 gibi seçenekleriyle, özellikle uzun süreli konaklamak isteyen yerli ve yabancı misafirlerimizin ilk tercihleri oldu. Divan Suites Gaziantep'i de Temmuz ayı ortasında faaliyete geçirmek için gün sayıyoruz. 108 oda, Cafe Divan, Lobby Bar ve dört toplantı odası yer alacak. 


Çok önem verdiğimiz bir yatırım. Divan Suites Gaziantep'te hizmetlerimiz biraz daha kişiselleştirilmiş olacak. Yani kişiye özel hizmetler sunulacak. Kalıplaşmış kurallardan uzak olacağız. Burada, misafirimizin kendini evinde olduğu kadar rahat hissetmesini sağlayacağız. Yapı itibariyle Gazianteplilerin misafir ağırlama anlayışına hitap eden bir dekorasyonu var. Bir tane "Kral Dairemiz" var ve çok iddialıyız. 


Gerçekten çok farklı ve beklentilerin üzerinde bir otel ortaya çıktı. Açıldığında misafirlerimizin takdirini alacağına inanıyorum. Diğer odalarımızın da dekorasyonu, renkleri, konforu çok farklı, iler misafir odasının tavanlarında ve tüm misafir alanlarının tavanlarında altın varak ve kalem işlemeleri çalışıldı. 


İleri bir misafir odası tamamen bir sanat eseri sayılabilecek bir emeğin karşılığında ortaya çıktı. Bu konseptimizin içerisinde farklı lezzetlerin bir arada olacağı "Cafe Divan" da olacak. Cafe Divan, Gaziantepli şık hanımefendilerin buluşma yeri olmak için sabırsızlanıyor. 


Misafirlerimizin beklentilerinin neler olduğunu çok iyi biliyoruz, bu beklentilere cevap verebilmek için de arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Bu şehir, bu güzel yatırımı hak ediyor" dedi. 


RAMAZAN'DA DİVAN


 Divan'daki Ramazan hazırlıkları hakkında da kısaca bilgi veren Genel Müdür Uluçer, "Şunu belirtmeliyim ki, Divan Gaziantep olarak bugüne kadar yaptığımız organizasyonlarda Gazianteplilerin damak zevkini ve lezzet alışkanlıklarını öğrenmiş olduk. Farklı ve çeşitli seçeneklerle misafirlerimizin beğenisini kazandık. Ramazan ajanda da toplu yemeklerimiz aynı şekilde devam cdccck. Ramazan için her gün için farklı menüler hazırladık. Mutfakta çok iddialıyız. Gazianteplilere istedikleri ve bekledikleri misafirperverliği Ramazan ayında da göstereceğiz" şeklinde konuştu. 


Hürriyet Ek 


Geri Dön