29 / 03 / 2024

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey'de 28 milyon TL gelir elde etti!

DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'na 3 projeyle katıldı. Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti.



DKY İnşaat; DKY Kartal, DKY ON, DKY Sahil ve 3 Cadde projesi ile yatırımcının karşısına çıktı. 


Satış sürecine devam ettiği projeleriyle 28 milyon liralık ciroya sahip olan DKY İnşaat Cityscape Turkey Fuarı'nın her yıl yapılmasını istediklerini belirtti.


Fuar boyunca 60 yatırımcı ile görüştüklerini belirten DKY İnşaat DKY Kartal projesi ile 15 konut satarak 15 milyon TL, DKY ON projesi ile 5 konut satarak 3 milyon TL, DKY Sahil projesi ile 5  konut satarak 10 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi.


Cityscape Turkey'de 25 daire satarak 28 milyon TL gelir elde eden DKY İnşaat fuardan olumlu sonuç aldıklarını belirtti. 


DKY Merkez projesi Eylül'de satışta!

www.dkyinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com





Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



DKY İnşaat, 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape’de tanıttı. Kartal’da inşa edeceği ‘DKY Sahil’ projesinin maketini ilk kez bu fuarda sergileyen şirket, Erenköy, Suadiye ve Göztepe’de yer alacak projelerinin detaylarını da ilk defa yatırımcılarla paylaştı.


DKY İnşaat, İstanbul’dadüzenlenen CityscapeTurkey’de yeni projeleri ve konseptlerini tanıttı. 410 milyon liraya mal olacak projesini önce fuarda tanıttıklarını belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016 yılına iddialı girdiklerini söyledi. ‘DKY Cadde’ markası ile şehrin merkezi lokasyonlarında proje geliştireceklerini ifade eden Ali Dumankaya, inşasına başladıkları ‘Cadde’ projelerinin 2 yıl içinde şehrin en işlek caddelerinde yer almaya başlayacağını belirtti. Dumankaya, ‘DKY Cadde’ projeleri hakkında şu detayları verdi: “DKY Cadde Erenköy 86, DKY Cadde Suadiye 12 ve DKY Cadde Göztepe 05 olmak üzere 3 yeni DKY Cadde projesine başladık. Cadde projelerini yaklaşık 217 milyon TL olacak yatırımla inşa edeceğiz. Projelerimiz 8 bin 500 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu. Şehrin en prestijli caddelerine, yeme içme mekânlarına ve alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindeki lokasyonlarda projelerimiz yükselmeye devam ediyor. Erenköy ve Suadiye projelerimiz Aralık 2016’da Göztepe projemiz ise 2017 Aralık ayında teslim edilecek.”


Kartal’da hayata geçirecekleri DKY Sahil projesini ilk defa bu fuarda yatırımcılarla buluşturduklarını aktaran Dumankaya, “DKY Sahil projesinin gerçekleştirileceği alanda kentsel dönüşüm çalışmalarına başladık. Kartal’ın sahil kesiminde 33 bin metrekare alan üzerine 194 milyon TL yatırımla, 138 konutluk proje inşa edeceğiz” dedi. Projede metrekare fiyatlarının 9 bin 500 TL’den başlayacağını belirten Dumankaya, “DKY Sahil, geniş dairelerden oluşan aile konseptli bir proje olacak. Projede Prens Adaları ve deniz manzaralı daireler bulunuyor. Yeşil alanları, yüzme havuzu, çocuk parkları ile yüksek standartları uygun fiyatlarla sunacak. DKY Sahil metroya, bölgedeki AVM’lere ve Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığı ile öne çıkacak” diye konuştu.


DKY İnşaat’ın DKY Kartal, DKY ON, DKY Sahil ve 3 Cadde projesi, Cityscape Turkey fuarında Körfez ve Türk yatırımcısının beğenisini topladı. DKY İnşaat, fuar boyunca 25 daire satarak 28 milyon liralık ciro elde etti. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Cityscape Turkey fuarının çok faydalı geçtiğini belirterek, fuarın her yıl tekrarlanması istediklerini söyledi. Ali Dumankaya, fuarda gerçekleştirdikleri satışlar hakkında şu bilgileri verdi: “Fuarda 60 yatırımcı ile görüştük. DKY Kartal projemizde 15 konut 15 milyon TL, DKY ON projemizde 5 konut 3 milyon TL, DKY Sahil projesinde 5 konut 10 milyon TL’lik satış gerçekleştirdik. Toplamda 28 milyon liralık satış cirosu elde ettik” dedi. Ali Dumankaya, fuarda ayrıca 2 yeni projesi için yabancı yatırımcılarla işbirliği yapma konusunda görüştüklerini söyledi.




Hürriyet


Geri Dön