24 / 04 / 2024

DKY İnşaat mahalle konsepti ile kentsel dönüşüm projeleri inşa edecek!

DKY İnşaat mahalle konsepti ile kentsel dönüşüm projeleri inşa edecek!

DKY İnşaat'ın öncelikli hedef bölgeleri Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Kartal, Haliç ve Kağıthane. DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri ile İstanbul'u dönüştürmeye hazırlanıyor...



DKY İnşaat, Mahalle konsepti ile şehir merkezlerinde kullanım alanlarının verimli tasarlandığı projeler geliştirecek. Öncelikle ev hanımlarının hassasiyetlerini dikkate alarak projelerini hayata geçirecek olan DKY İnşaat, kaliteden ödün vermeden rekabetçi fiyatlarla tüketicilerin karşısına çıkacak. 


DAHA HIZLI HAREKET 

Yeni ve farklı projelere odaklanmak için yarım asırdan fazla süren birlikteliklerini örnek bir profesyonel yaklaşım ve anlaşma ile noktaladıklarını söyleyen Dumankaya ve DKY İnşaat yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, "Bu bir yenilenmedir. Tecrübemizi, bilgi birikimimizi yenilemiş oluyoruz. 


Büyüyen, gelişen, dönüşen Türkiye'de DKY İnşaat olarak yeni vizyonumuzla daha hızlı hareket edeceğiz" dedi. Ali Dumankaya, şirket olarak kentsel dönüşüm projelerine de önem verdiklerini, kentsel dönüşümde çok aktif bir oyuncu olma yolunda saha çalışmalarım yaklaşık 4 aydan beri yaptıklarım söyledi. Ali Dumankaya, "Kullanışsız daireler yerine, eskidikçe değeri artan daha yaşanabilir projeler üreteceğiz" dedi. Ali Dumankaya, İstanbul'da Anadolu yakasında Kadıköy, Ataşehir, Maltepe ve Kartal, Avrupa yakasında ise Haliç ve Kağıthane'nin öncelikli hedef lokasyonları arasında olduğunu belirtti. 


İlk projelerini Anadolu yakasında hayata geçirmeyi düşündüklerini ve bu yıl sonuna yetiştirmeye çalışacaklarını söyleyen Ali Dumankaya, "Şehir merkezlerinde büyük alanların dönüşümünü de hedefliyoruz. Haliç bölgesinde konut ağırlıklı olacak" dedi. 


Hürriyet Gazetesi


Geri Dön