26 / 04 / 2024

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.



DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını ifade etti.

Milliyet Gazetesi Emlak Eki'nde yer alan habere göre sektör olarak bu dönemde kentsel dönüşüm çalışmalannı hızlandıracak 15 maddelik KHK’nın de çıkmasını beklediklerini belirten Dumankaya, “Bu sayede 2018’de de inşaat sektörünü ülkemiz ekonomisinin kalkınmasında lokomotif olma özelliğini koruyarak, en güvenilir ve kazançlı yatırım aracı olmaya devam edecek” dedi. Projelerine de ‘tam gaz’ devam ettikleri bilgisini veren Dumankaya,“Lokum Manzara projemizin inşası ve satışı sürüyor. Kartal’da DKY Ada yakın zamanda başlayacak. DKY Dragos Sahil’i geliştiriyoruz. Yeni  sahra’da büyük bir dönüşüm, Göztepe E-5 üzerinde karma bir proje yapacağız. Avrupa Yakası’nda ise Sultangazi ve Çelik-tepe’de projelerimiz olacak” dedi.


Geri Dön