18 / 04 / 2024

Dmitry Medvedev Rönesans’ın Comcity projesini gezdi!

Dmitry Medvedev Rönesans’ın Comcity projesini gezdi!

Moskova’nın en büyük iş ve ticaret merkezlerinden biri olan Comcity projesini Medvedev, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile birlikte ziyaret ederek, projenin aşamalarıyla ilgili bilgi aldı...



Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Rönesans Holding’in inşa ettiği Moskova’nın yeni yerleşim bölgesinin önemli projelerinden Comcity şantiyesini ziyaret etti.



Moskova’nın en büyük iş ve ticaret merkezlerinden biri olan Comcity projesini Medvedev, Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin ile birlikte ziyaret ederek, projenin aşamalarıyla ilgili bilgi aldı. Medvedev ve beraberindekilere Rönesans İnşaat Rusya CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol eşlik etti.



Cenk Düzyol, 4 aşamadan oluşacak projenin, 196 bin metrekarelik alanda inşa edilen ilk aşamasının, 2 yıl gibi kısa sürede tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.


430 bin metrekare

Düzyol, “Rönesans olarak Moskova bölgesinde, Comcity projesinin yanısıra, 12 ayrı projemiz bulunuyor. Rusya’nın kalbi Moskova Uluslararası İş Merkezi’nde inşaatını gerçekleştirdiğimiz projelerinden olan iki farklı kule yatırımımız ise son hızla devam ediyor. Rönesans Holding’in kendi yatırımı olan bu proje, 1.3 milyar dolara mal olacak” dedi.

Moskova Çevre Yolu (MKAD) ile çevrili Moskova’nın dışında yer alan mikro bölgeler (yerleşim bölgeleri), Rusya Başbakanı Medvedev tarafından Moskova’ya katılması için 2011’de alınan kararla eski şehre bağlanıyor. Rönesans Holding’in inşa ettiği Comcity ise eski şehre katılacak olan bu bölgede yer alıyor.

Medvedev’in bölgedeki gelişmeleri görmek için şantiye ziyareti yaptığı Comcity Projesi 430 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Tamamlandığında 11 ofis binası, alışveriş ve yaşam merkezi, otel, spor merkezi, çocuk Oyun alanı, restoranlar, bankalar gibi birçok yapıyı bünyesinde barındıracak, ‘A sınıfı çok amaçlı bir iş ve ticaret merkezi projesi’ olan proje 4 aşamadan oluşuyor.



Milliyet 




Geri Dön