25 / 04 / 2024

Dmrl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Dmrl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi B. K. Mahmoud Kalbouneh imzasıyla Sultangazi'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Dmrl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün B. K. Mahmoud Kalbouneh imzasıyla Sultangazi'de kuruldu.  


Dmrl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   1-Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komisyonculuğunu yapmak 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller  üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,satımı,kiralama ,kiraya verme ve kiralanmasına aracılık etmek.Gayrimenkuller üzerinde irtifak,intifa,sükna,kat,irtifakı,Gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı,satımı,pazarlamasını yapmak. 7-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul,siteler, plazalar, villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,turistik tesisleri,ev,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek; bağ bahçe,tarla ve arsalar  üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. 8-Kuyumculuk dükkanı açmak,işletmek ve mağazalar zinciri oluşturmak. 9-Her türlü altın,mücevher,gümüş,bronz ,platin,pırlanta,yakut,safir,elmas,inci,zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamül her türlü mücevherat bilezik,kolye,yüzüzk,saat gibi takı ve süs eşyalarını almak,satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 10-Her türlü kuyumculuk sarf malzemelerini  makine ekipmanlarını yurt içinde pazarlamak ithalat ve ihracatını yapmak 11-Her türlü elektronik,mekanik, masa duvar ve kol saatleri alımı,satımı,ithalat ve ihracatın yapmak. 12-Saatçilik ile ilgili malzeme ve yedek parçaların ,alet ,edavatların alımı,satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. 13-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir,satabilir,kiralar,kiraya verebilir,bunlar üzerinde ayni ve  şahsi hakları tesis edebilir,ipotek alabilir ve ipotekleri fek edebilir.İktisap edilen gayrimenkulleri devir,ferağ,bunları, kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir. 14-Şirketin kuracağı tesisler için gerekli iç ve dış kredileri dahili ve harici finansman kurumlarıyla yerli ve yabancı kuruluş ve işletmelerden temin edebilir. 15-Şirket gayelerini gerçekleştirmek için resmi ve özel bilumum ihalelere iştirak edebilir,acentelik,mümessillik, komisyonculuk,bayilik,distribütörlük alabilir,verebilir. 16-Şirket maksat ve mevzuu ile ilgili olarak her türlü fuar,sergi ve panayırlara iştirak edebilir.    


Dmrl Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Sultançiftliği Mh.1 Sk.13/5 Sultangazi 


Geri Dön