26 / 04 / 2024

Doğal Yaşam Köyü'nde 225 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Doğal Yaşam Köyü'nde 225 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Saros İnşaat sizleri şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzaklaştırıyor ve doğayla buluşturuyor



Doğal Yaşam Köyü projesi yüzde 100 deprem güvenliği sağlayan, hafif çelik teknolojisiyle inşa edilen villalardan oluşuyor. Yapı Kredi ve Finansbank' ın proje destek kredisi ile gerçekleştirilen Doğal Yaşam Köyü Kumburgaz'da hayata geçiriliyor.

Doğal Yaşam Köyü, sütünüzü kendiniz sağıp yumurtayı folluktan alabileceğiniz, bir sincabın ağaca tırmanışını, ördeklerin yürüyüşünü, kedilerin köpeklerin koşuşturmalarını gözlemleyebileceğiniz, dilerseniz balık tutup, sizlere ayrılmış hobi bahçelerinizde toprakla uğraşarak hoşça vakit geçirebileceğiniz, her iki tarafı meyve ağaçlarıyla çevrili yumuşak zemin yürüyüş yolunda lezzetli kokular ve bol oksijen eşliğinde yürüyebileceğiniz bir mekan!

Doğal Yaşam Köyü kurnalı göbek taşlı Türk hamamı, 15 kişi kapasiteli sauna, buhar odası, fitness salonu, açık- kapalı yüzme havuzu, kafeterya ve  mini marketler ile sosyal hayatınıza da cevap verebilecek kapsamda bir köy!

31 Aralık 2010 tarihinde teslim edilecek olan ve sınırlı sayıda kalan Doğal Yaşam Köyü'nun yapımı 2009 yılının Temmuz ayında başladı. Toplam 19 bin metrekarelik alana kurulan Doğal Yaşam Köyü'nün inşaat alanı ise 5 bin 486 metrekare.

www.dogalyasamkoyu.com
 


212 884 17 23

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön