20 / 04 / 2024

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısından sonra milyonların yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı gibi doğalgaz yardımı da yapılacağını duyurdu...



DOĞALGAZ DESTEĞİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Doğalgaz desteği başvurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından sonra merak edilmeye başlandı. Kabine Toplantısı sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan kömür yardımı gibi doğal gaz yardımının da yapılacağı bilgisini verdi.

Diğer yandan konuyla ilgili daha önce açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Burada fatura olduğu için ödeme noktalarıyla anlaşılır, faturayı biz mi yatırırız ya da biz mi vatandaşlara yatırırız daha netleşmedi. " demişti.

Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği başvuruları henüz başlamamıştır. 

Doğalgaz desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşlar hemen başvuru yapmak bu destekten faydalanmak istiyor. Başvuru şartlarına dair tüm detayları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tek tek açıkladı. İşte o açıklamalar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön