19 / 04 / 2024

Doğalgaz faturasında kredi kartına 3 taksit!

Doğalgaz faturasında kredi kartına 3 taksit!

İGDAŞ, soğuk havalarla birlikte artan ısınma giderleri için kredi kartına vade farksız 3 taksit uygulaması başlattı.



Kış aylarının yüzünü iyice göstermesiyle düşen hava sıcaklıkları, ısınma giderlerini artırdı. İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (İGDAŞ), abonelerine, faturalarını kredi kartlarıyla vade farksız 3 taksitte ödeme imkanı sağladığını açıkladı. Kampanyada Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank’ın kredi kartları geçerli olacak. 

 

Katılım şartları bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye İGDAŞ.com.tr adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabiliyor. Kampanya çerçevesinde anlaşma yapılan Denizbank, Garanti Bankası, TEB ve Burganbank’ta bir alt sınır olmaksızın tüm faturalara vade farksız kredi kartına 3 taksit avantajı sunuyor. 

 

Vakıflar Bankası 50 TL’lik limitle taksit kampanyasını uygularken Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL ve üzerine, HSBC Bank ise 250 TL üzerine taksit imkanı sağlıyor.


Milliyet 




Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İGDAŞ artan ısınma giderlerine karşılık, vade farksız kredi kartına 3 taksit ödeme müjdesi verdi. 50 TL’den başlayan alt limit, bankadan bankaya değişiyor...


Kış aylarının yüzünü iyice göstermesiyle düşen hava sıcakları, ısınma giderlerini artırdı. İstanbul’da doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren İGDAŞ, abonelerine kredi kartlarıyla vade farksız 3 taksitte ödeme imkânı tanıdığını açıkladı. Şirketin kampanyasında Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank yer alıyor. 

Şirketten yapılan açıklamada; “Katılım şartları bankadan bankaya farklılık gösteren kampanya hakkında daha detaylı bilgiye www.igdas.com.tr adresinden ve bankaların şubelerinden ulaşılabilir” ifadelerine yer verildi.


Bankaya göre değişiyor


Denizbank, Garanti, TEB ve Burganbank’ta alt sınır olmaksızın tüm faturalara 3 taksit var. Vakıfbank'ta limit  50 TL. Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi 100 TL limit arıyor. HSBC Bank ise en az 250 TL faturayı 3 takside bölüyor.



Bu haber Cumhuriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş. (İGDAŞ), doğalgaz faturalarının vade farksız 3 taksitle ödenebileceğini açıkladı.


İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, abonelere faturalarını kredi kartıyla vade farksız 3 taksitle ödeme imkanı sunulduğu belirtildi. Kampanyada Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, HSBC Bank, İş Bankası, TEB, Vakıflar Bankası, Yapı Kredi Bankası ve Burganbank yer alıyor.


Vakıflar Bankası 50 TL’lik limitle taksit kampanyasını uygularken Akbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası 100 TL’lik limit arıyor. HSBC Bank ise en az 250 TL ve üzeri faturaları 3 takside bölüyor.


Geri Dön