19 / 04 / 2024

Doğrucan Mobilya, İzmir Kısıkköy'de 3 mağaza açtı!

Doğrucan Mobilya, İzmir Kısıkköy'de 3 mağaza açtı!

İzmir genelindeki mağaza sayısını 8'e çıkaran şirket, çeniş ürün yelpazesiyle 20 bine yakın müşteriye hizmet veriyor



Doğrucan Mobilya, Kısıkköy Mobilya Şehri'nde toplam yeni 3 mağaza açtı.  İzmir  genelinde mağaza sayısını 8'e çıkaran Doğrucan, daha çok çeşidi ve geniş hizmet yelpazesiyle hizmet sunuyor. 1991 yılında 200 metrekare küçük bir mağazada sektöre adım attıklarını dile getiren Doğrucan Mobilya Genel Müdürü Reşat Hacıoğlu, "Yeşilova, Karabağlar, Çiğli, Yeşilova Outlet, Yeşilova Genç Doğrucan şubelerimiz ile 20 bini aşkın müşterimize hizmet veriyoruz. Daha doğru hizmet, daha dürüst alışveriş için çalıştık. Şimdi Kısıkköy Mobilya Şehri'nde de 3 mağaza açtık. Bunlarla birlikte doğru hizmet, dürüst alışveriş ilkesiyle tüketicilere en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz" diye konuştu.

7 YIL GARANTİ
Ege Bölgesi'nde ilk kez uygulanan 7 yıl garanti hizmetinin sadece Doğrucan Mobilya'da olduğunu açıklayan Reşat Hacıoğlu, her kesimden tüketiciye hitab edecek nitelikte ürün ve hizmeti sağladıklarını belirtti. Hacıoğlu, "Genellikle mağazalar 2 yıl garanti hizmetini sunmakta zorlanırken, biz 7 yıl garanti süresiyle müşterilerimize huzurlu bir alışveriş yapmalarını sağlıyoruz. Bunu yaparken de gerekli olan istihdamı sağlayarak ekonomiye katkı yapıyoruz" dedi.
Genç Doğrucan mağazası ile de ürün ve hizmet ağını genişlettiklerini söyleyen Hacıoğlu, farklı uygulamalarla gelişimlerini sürdüreceklerini ifade etti. Hacıoğlu, "Ege'nin her yerine ücretsiz teslimat kolaylığının yanı sıra kalite ve ucuzluğu bir arada sunuyoruz" diye konuştu.
Yeni Asır


Geri Dön