19 / 04 / 2024

Doğrucan Mobilya Manisa'da mağaza açacak!

Doğrucan Mobilya Manisa'da mağaza açacak!

Bugünden itibaren Avea ile birlikte düzenledikleri kampanyayı hayata geçireceklerini dile getiren Doğrucan mobilya Satın Alma Müdürü Emre Savaşır, 2014 yılına yenilenen konsept ile merhaba dediklerini dile getirdi...




Mobilya sektörünün önde gelen kuruluşlarından Doğrucan Mobilya, yeni ürünleri ve cazip kampanyalarıyla 2014 yılında da hayli iddialı. Bugünden itibaren Avea ile birlikte düzenledikleri kampanyayı hayata geçireceklerini dile getiren Doğrucan mobilya Satın Alma Müdürü Emre Savaşır, "Kampanya kapsamında Doğrucan yazıp 5060'a mesaj gönderenler, cep telefonlarına gelen şifre ile alışveriş yaparak çeyiz ve tüm tekil mobilya gruplarında nakit fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim kazancaklar" dedi.


Yenilenen konsept

2014 yılına yenilenen konsepti ile merhaba diyen Doğrucan Mobilya'nın tüm mağazalarında bu yeni konsepti hayata geçirdiğini dile getiren Savaşır, "Yeni mağaza konseptimiz sayesinde tüm ürünlerimizi görünür hale getirdik. Ziyaretçilerimiz mağazalarımızda rahatlıkla gezerek seçim yapabilecekler" dedi.


Mağazalarla büyüyor

Doğrucan Mobilya mağazalarında 2014 yılı konsept ürünlerini de sergilemeye başladıklarını belirten Savaşır, yeni yılın mobilya tasarımları ile ilgili şunları söyledi: "2014 yılı ürün yelpazemizde fonksiyonelliği tasarımla birleştiriyoruz. Klasik tasarımlarımızın yanı sıra avangart ve country tarzına da ağırlık verdik. Ağırlıklı olarak pastel renklerin kullanıldığı ürünlerimizde şıklığın yanı sıra kullanışlı ve rahat olmasına önem verdik. Ayrıca bu yıl mağazalarımızda genç odası bölümleri hazırladık. Genç odalarında da oldukça renkli ve kullanışlı tasarımlar hazırladık." 

Son olarak Salihli'de açtıkları mağaza ile beraber toplamda 11 mağaza ile hizmet sunduklarını söyleyen Savaşır, "Yeşilova'da bir, Çiğli'de iki, Kısıkköy'de 3 mağazamız var. Ayrıca, Karabağlar ve Gaziemir'de konsept mağazalarımız, Aydın, Denizli ve Salihli'de birer mağazamız mevcut. Kısa sürede Manisa'da da bir mağaza açacağız" diye konuştu. Mağazalarda 5 bini aşkın ürün çeşidi bulunduğunu dile getiren Savaşır, bu ürünlere 2 yıl tam garanti, 5 yıl da bakım garantisi verdiklerini belirtti. Ürünlerin ödeme seçeneklerinin de her bütçeye uygun olduğunu söyleyen Savaşır, kısa süre içerisinde online alışveriş imkanına da müşterilerine sunacaklarını söyledi. 



Yeni Asır


Geri Dön