28 / 03 / 2024

Doğrucan Mobilya 10'uncu mağazasını Gaziemir'de açtı!

Doğrucan Mobilya 10'uncu mağazasını Gaziemir'de açtı!

Orhan Doğru, "Kısa zamanda Ege'nin dört bir yanında yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. 'Ege'nin Doğru Kararı' sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm çalışanlarımızla başarılı bir çizgide ilerlemeyi sürdürüyoruz." dedi




Mobilya sektörünün öncü firmalarından Doğrucan Mobilya, 10'uncu şubesini Gaziemir'de hizmete açtı. Açılış törenine Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol da katıldı. 20 yıldır kaliteli hizmet sunduklarını ve bu sayede başarı çizgisini günden güne yükselttiklerini dile getiren Doğrucan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Doğru, "Kısa zamanda Ege'nin dört bir yanında yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. 'Ege'nin Doğru Kararı' sloganı ile çıktığımız bu yolda tüm çalışanlarımızla başarılı bir çizgide ilerlemeyi sürdürüyoruz. 2014 yılında da yeni yatırımlarımıza devam edeceğiz. 2015 yılında ise Marmara Bölgesi'nde şubeler açmayı hedefliyoruz" dedi. 


2 bin 500 metrekare

Doğrucan Mobilya'nın Gaziemir'de bulunan 10'uncu şubesi 2 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu. 2014 consept modellerinin sergilendiği mağazada yemek odasından yatak odasına, koltuk takımından genç odalarına ve ev aksesuvarlarına kadar her çeşit ürün sergileniyor. 7 yıl garanti ve uygun ödeme koşulları ile satışa sundukları ürünlere internetten alışveriş imkanı sayesinde online olarak da ulaşılabildiğini söyleyen Orhan Doğru, "Ayrıca facebook, twitter, youtube gibi sosyal paylaşım ağlarında da Doğrucan Mobilya yer alıyor. Müşterilerimiz istedikleri zaman bize bu platformlardan ulaşabilirler" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön