26 / 04 / 2024

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 



Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezine hareket getirecek, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Proje, Festival Çarşısı, çok katlı pazar yeri, konser ve tiyatro salonu, yeme içme alanlarıyla bölgeyi çekim merkezi haline getirecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre proje tamamlandığında Antalya, geleneksel çarşı kültürünün yaşatılacağı, kültürel ve sanatsal organizasyonların yapılacağı yeni bir kültür ve ticaret merkezi kazanacak. 

Doğu Garajı Ticaret ve Kültür Merkezi Projesi’nde kaba inşaat bitti. Yapı içinde yer alan duvar bölmelerinin yapımında sona gelindi. Kültür salonu çelik çatı işleri devam ediyor. Yapının dış cephe kaplamaları hızla sürerken, yapı içerisinde zemin doğal taşlarla kaplanıyor. Toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip proje ile Doğu Garajı’nda yıllardır süre gelen geleneksel alış veriş kültürü modern bir alt yapıyla sunulacak. Festival Çarşısı esnafının tekrar taşınacağı 5 katlı merkezin ilk iki katında gıda ürünlerin yer alacağı pazar yeri, üstteki iki katta ise Festival Çarşısı, en üst katta da kafe ve eğlence alanları ile dükkânlar yer alacak.
 


Geri Dön