20 / 04 / 2024

Dolar 70 TL mi olacak? Ünlü ismin sözlerini duyanlar elini hemen cebine atıyor

Dolar 70 TL mi olacak? Ünlü ismin sözlerini duyanlar elini hemen cebine atıyor

Dolarla ilgili flaş iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Ünlü isim Selçuk Geçer'in son sözleri ise adeta deprem etkisi yarattı. Geçer, böyle giderse doların 60-70 TL bandına gideceğini iddia etti.



"DOLARDA 60 TL- 70 TL'Yİ GÖREBİLİRİZ" 

Geçer, ilerleyen süreçte uygulanan para politikalarının değişmediği takdirde doların yukarı fırlayacağını açıkladı.
Eğer bu politikalarında ısrar ederlerse, direnirlerse kırılmanın yaşanacağını belirten Geçer, "Bu durum bizi 5 Nisan 1994’e götürür, dört beş katına kadar artışlar görürüz. Bir anda 17 olarak gördüğümüz dolar kurunu 60-70 lira olarak görürüz. Umarım öyle bir şey olmaz ancak bu işin sadece para politikaları ile yönetilmeyeceğini hâlâ anlamış değiller. Sadece algı ve sözle yönetilemezsin" diye konuştu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön