25 / 04 / 2024

Dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar/TL yükselir mi, düşer mi?

Dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar/TL yükselir mi, düşer mi?

Döviz piyasası geçtiğimiz haftayı durağan kapattı. Rusya Ukrayna savaşı ile ilgili gelişmelerin etkisi ile dolar kurunda sakin bir seyir hakimdi. Peki dolar bu hafta kaç lira olur? Dolar yükselir mi, düşer mi?



DOLAR HAFTA İÇİ KAÇ LİRA OLDU?

Dolar 21 Mart sabahına 14,85 liradan başladı. 22 Mart salı günü dolar kuru durağan olurken 14,85 liradan işlem gördü. Çarşam günü ise 14,85 seviyesine devam eden dolar kuru perşembe günü 14,84 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü ise dolar kuru 14,87 seviyesi ile hafta içinin en yüksek seviyesine ulaştı. 

Öte yandan milyonlarca yatırımcı dolar kurunun ne olacağını merak ediyor. Dolar yükselir mi, düşer mi? İşte merak edilenler...

Dolar kuru güne nasıl başladı? Dolar bugün kaç TL?

Dolarda son durum! İşte 20 Mart 2022 güncel dolar kuru...

Dolar bu hafta ne olacak? Dolar yatırımı yapanlar dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön