19 / 04 / 2024

Dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Dolar bugün ne kadar? 14 Ekim 2022 dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Doların 14 Ekim Cuma günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL, 18,59 seviyelerinden işlem görüyor. İşte 14 Ekim Cuma kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 14 EKİM CUMA DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasından sonra 14 Ekim Cuma günü 18.58 TL'den işlem görüyor. Piyasaların açık olduğu haftanın piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde yani 14 Ekim Cuma günü, Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasından sonra saat 10.50 itibarıyla yüzde 0,2 artışla 18,5860'tan işlem görüyor. Aynı anlarda euro/TL yatay seyirle 18,1460'tan, sterlin/TL yüzde 0,3 değer kaybıyla 20,9630'dan satılıyor.

İşte 14 Ekim Cuma güncel döviz kurları…

Dolar endeksi, ABD'de beklentilerin üzerinde gelen enflasyon verileri ile günü yüzde 0,6'lık düşüşle 112,5'ten tamamlarken, bugün 112,7 seviyelerine yükseldi. Dün 0,98'in üzerini gören avro/dolar paritesi ise bugün 0,9760 seviyesinde bulunuyor. 1 Dolar da bugün satış olarak ise 18.58 TL dolaylarında işlem görüyor.

EURO BUGÜN NE KADAR? 

Euro, önceki kapanışını euro/TL haftanın beşinci gününde işlem gününde kapanış seviyesinin yüzde euro/TL yatay seyirle 18,1460'tan işlem gördü. Dolara bakarsak da dolar/TL, güne yükseliş ile başlamasından sonra 18,59 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler, tahvil piyasasındaki görece rahatlaması ile birlikte risk iştahının arttığını belirterek, İngiltere Merkez Bankası'nın bugün sona erecek tahvil alım programını uzatıp uzatmayacağına dair olası açıklamaların döviz piyasalarında oynaklığa neden olabileceğini belirtti. Diğer yandan da Dünya Bankası Başkanı David Malpass, "Gelecek yıl dünya için bir resesyon riski ve gerçek bir tehlikesi var." şeklinde açıklama yaptı.

Eczane reçete başı ücret 2022 ne kadar? Eczane reçete başı ücret desteği kaç TL?

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?

TOGG 1 şarjda kaç km gider? TOGG evde şarj oluyor mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön