26 / 04 / 2024

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör



GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞMEYE DEVAM EDECEK Mİ? GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar bugünkü rakamlar karşısında şaşkına dönerken gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor.

Altın ve piyasa uzmanı İslam memiş gümüş yatırımcılarının içini rahatlatacak bir açıklama yaptı. 1 Eylül'den itibaren gümüş fiyatlarının yükselmeye başlayacağını söyleyen Memiş, '' Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler bekliyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında bekliyorum" dedi.

Gümüş sert çakıldı! Gümüş fiyatlarında neler oluyor?

Faiz kararı sonrası en büyük düşüş gümüşte! Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş yatırımcılarına kötü haber

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön