20 / 04 / 2024

Dolar kuru gümbür gümbür 19 TL'ye gidiyor! Dolardaki son durumu gören inanamıyor! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

Dolar kuru gümbür gümbür 19 TL'ye gidiyor! Dolardaki son durumu gören inanamıyor! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

Doları olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne kadar olduğunu merak ederken, dolar kurunda son durum, dolar düştü mü yükseldi mi gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. İşte dolar kurunda son durum...




FED FAİZ KARARI AÇIKLANDI 

Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını dün akşam açıklarken, politika faizi 75 puan artırılmış ve 2,25-2,50 seviyesine yükseltilmişti.

ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından yapılan açıklamada: Harcamalara ve üretime ilişkin son göstergeler yumuşadığı ifadeleri yer alırken, bilanço daraltma Eylül'de planlandığı gibi hızlandırılacağı belirtildi. 

Ayrıca yine yapılan açıklamada mortgage destekli menkul kıymet azaltımı aylık 35 milyar dolara, Hazine kağıdı azaltımı 60 milyar dolara çıkartılağı belirtildi.

Dolar kuru gümbür gümbür 19 TL ye gidiyor! Dolardaki son durumu gören inanamıyor! 1 dolarınız bile varsa hemen bakın!

ABD Merkez Bankası (Fed) tarafından yapılan açıklamada "Ukrayna'da savaş enflasyon üzerinde yukarı yönlü baskı yaratıyor, küresel ekonomik aktivite üzerinde baskı oluşturuyor. Enflasyon yüksek seyretmeye devam ediyor, pandemi ile ilişkili dengesizlikleri, daha yüksek gıda ve enerji fiyatlarını, daha geniş fiyat baskılarını yansıtıyor." ifadeleri yer alırken, "FOMC, politikayı uygun olduğu şekilde ayarlamaya hazır. FOMC, yüzde 2 enflasyon hedefine dönülmesine güçlü şekilde bağlı. FOMC, enflasyon tehditleri konusunda çok endişeli." ifadelerine de yer verildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön