26 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi.



BİTCOİN HANGİ SEVİYEDEN ALINIR

Bitcoin'deki düşüşe ilişkin takipçisinin sorusuna yanıt veren ekonomist Selçuk Geçer, "Ben bu seviyelerden Bitcoin almam. Niye almam? Beklerim, pozisyon alırım. Pozisyon almak için pozisyon alırım. Bir hesap açarım ve dururum, beklerim. Şu 18 bin seviyesinin ne olacağına bakarım. Özellikle ABD'de faiz artırımları agresifleşirse kripto cephesinde çok daha fazla agresif ve sert satış baskısı oluşabilir. Ona hazır olurum. Bitocini nereden alırım? Tabi ki faizlere baktıktan sonra, enflasyondan anlarız onu da. Enflasyon 8,5 üzeri açıklanırsa korkun arkadaşlar.

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin hangi seviyeden alınmalı sorusuna yanıt verdi

O durumda yüksek ihtimal 100 baz puana hazırlanmaya başlayan FED, onun da sinyallerini veriyor. 100 puanlık faiz artırımı da 4,5-5 anlamına gelir. Bu da sıkıntılı. Öyle durumda 9-11 bin aralığında gevşeyen Bitcoin görebiliriz. O noktadan pozisyon almamak için çok da fazla sebep kalmıyor gibi görünüyor. En dip noktalardan biri orası. Yine de buradan kademe kademe biriktireceğim diyenlere lafım yok." dedi.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 24 Haziran 2022 tarihinde saat 03:10’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,36 Türk Lirası, euro 18,27 Türk Lirası, altının gramı ise 1.018 Türk Lirası değerinde.

Yarım asırdır altına yatırım yapıp kazanan ekonomist Cihat Çiçek altın fiyatlarının ne zaman uçacağını açıkladı

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Piyasa Kahini İslam Memiş’ten altın fiyatlarıyla ilgili altın yatırımcısını şaşırtan tahmin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön