24 / 04 / 2024

Dolar/TL bugün kaç lira?

Dolar/TL bugün kaç lira?

Dolar/TL, haftanın yeni işlem gününe yükselişle başladı ve hemen ardından 8,27 seviyelerine ulaştı.



Cuma günü dolar endeksindeki düşüşle birlikte dolar/TL değer kaybetti. Dolar/TL, cuma günü kapanışı önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 8,2386'dan tamamladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başladı ve hemen ardından saat 10.30 itibarıyla 8,2660'tan işlem görüyor. Aynı dakikalarda, euro/TL 10,0490, sterlin/TL ise11,6250'den satılıyor.

Dolar/TL bugün kaç lira?

Dolar endeksi, cuma günü yüzde 0,7 değer kaybı yaşayarak  90,2 seviyesine indi ve bugün de yatay bir seyir halinde. Euro/dolar paritesi ise yüzde 0,15 değer kaybıyla 1,2146 seviyelerinde işlem görüyor.

Analistler,  geçen hafta piyasalarda gerçekleşen verilerin açıklanmasıve bu verilerin ekonomik aktiviteleri olulu yönde etkilemesine rağmen cuma günü istihdam raporundaki verilerin tahminlerin altında kalması ile ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi ve dolar kurunun değer kaybeldiği belirtidi.

Dolar kurunda son durum!

Dolar/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön